Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Κ.Α.Ο.Κ.-«ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ» ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ Γ.Ε.Α. – ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Η ανδρική ομάδα του ΚΑΟΚ - ΠΑΛΑΙΜΩΝ το Σάββατο 20/3/2010 στην 9η αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Α1΄ Κατηγορίας Αργολιδοκορινθίας, αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ανδρική ομάδα του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Γ.Ε.Α. ΝΑΥΠΛΙΟΥ.


Ο αγώνας θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου στις 16:00. Η κορινθιακή ομάδα θα αναδείξει ουσιαστικά τον πρωταθλητή Αργολιδοκορινθίας σε αυτό το ντέρμπι, αφού με νίκη θα είναι με μεγάλες πιθανότητες πρωταθλητής το ΛΕΩΝΙΔΙΟ, ενώ με ήττα θα οδηγηθεί η Γ.Ε.Α. στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ είχε ηττηθεί στο Ναύπλιο από τη Γ.Ε.Α. με σκορ 83-81.

Η διοίκηση του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα τους στο μεγάλο ντέρμπι.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Η παιδική ομάδα του ΚΑΟΚ - ΠΑΛΑΙΜΩΝ την Κυριακή 21/3/2010 στα πλαίσια του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος παίδων της Αργολιδοκορινθίας, αντιμετωπίζει την αντίστοιχη παιδική ομάδα του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Γ.Ε.Α. ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Ο αγώνας θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου στις 16:30. Οι δύο αντίπαλοι κατετάγησαν πρώτοι στους ομίλους τους και τώρα με δύο αγώνες-τελικούς θα ανακηρυχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα Αργολιδοκορινθίας, που θα συμμετάσχει στα Προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Στον πρώτο τελικό που έγινε την περασμένη Κυριακή, η ομάδα της Κορίνθου επικράτησε με σκορ 66-80 του αντιπάλου της.

Η διοίκηση του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καλεί τους Κορίνθιους φιλάθλους να ενισχύσουν την παιδική ομάδα στον δεύτερο τελικό.