Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


Η παιδική ομάδα του ΚΑΟΚ - ΠΑΛΑΙΜΩΝ την Κυριακή 23/5/2010 στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τα Προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, θα δώσει φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ-ΕΣΠΕΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας (πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο) στις 15:00.
Αυτό είναι το πρώτο ταξίδι στην Αθήνα από τα 4 που έχουν ήδη προγραμματισθεί από το νέο προπονητή της παιδικής ομάδας Κώστα Χαριτάτο. Συγκεκριμένα ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ θα αντιμετωπίσει τις 4 κορυφαίες σε πανελλαδικό επίπεδο παιδικές ομάδες, που είναι εκτός του ΕΣΠΕΡΟΥ, οι ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ & ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Οι αγώνες θα γίνονται κάθε Κυριακή στις έδρες των παραπάνω ομάδων σε ώρες που θα ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα.
Σημειώνουμε ότι η παιδική ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ είχε κάνει με πρωτοβουλία της διοίκησης, μία σειρά φιλικών αγώνων με μεγάλα αθηναϊκά σωματεία (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΗΛΥΣΙΑΚΟ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΜΥΝΤΑ) στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Η προηγούμενη τεχνική ηγεσία (Βλάσσης & Ρουστέμης) όμως διέκοψε αυτά τα φιλικά !!!, κατά τις αρχές Ιανουαρίου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η παιδική ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ να μείνει σε αγωνιστική απραξία για 4 ολόκληρους μήνες, και ενώ είχε τους υψηλότερους στόχους από ποτέ...
Η ανάθεση της προπόνησης της παιδικής ομάδας στα έμπειρα χέρια του Κώστα Χαριτάτου, θα καλύψει το χαμένο έδαφος, αφού για 3 μήνες προπονεί εντατικά την κορινθιακή ομάδα προσπαθώντας να καλύψει τα κενά σε όλα τα επίπεδα, ώστε να είναι έτοιμη για τα Προκριματικά που θα διεξαχθούν στην Κόρινθο.
Τονίζουμε τη σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Κορινθίων να διοργανώσει σε συνεργασία με την Ε.Ο.Κ. στις 21,22 & 23 Ιουνίου τα Προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. Εκτός του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ θα συμμετάσχουν οι παιδικές ομάδες της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, της ΑΜΙΛΛΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ & του Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Θα είναι μία γιορτή του μπάσκετ που πιστεύουμε ότι θα συνοδευτεί και με την πρόκριση της τοπικής ομάδας μας στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ-ΒΕΛΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Η ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ.

Σάββατο, 15/5/2010.

H παμπαιδική ομάδα του ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ στα πλαίσια του 2ου γύρου της Β΄ φάσης του παμπαιδικού πρωταθλήματος, νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ-ΒΕΛΟΥ με σκορ 40-30. Ο αγώνας έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου και ήταν κακός. Με αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ ολοκλήρωσε αήττητος τη Β΄ φάση και πέρασε στην τελική φάση, όπου σε διπλό αγώνα θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από τον όμιλο της Αργολίδας-Κυνουρίας

Σημειώνουμε ότι στο παμπαιδικό πρωτάθλημα συμμετέχουν αγόρια ηλικίας 14-15 ετών.

Από τη νικήτρια ομάδα της Κορίνθου διακρίθηκαν για άλλη μία φορά οι «ψηλοί» Παύλου & Αμπαδιωτάκης, που πέτυχαν τους μισούς πόντους της ομάδας.

Την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καθοδήγησαν για άλλη μία αγωνιστική με επιτυχία από τον πάγκο οι έφηβοι Παζαράς Αλέξης & Σταματόπουλος Νίκος.

Δεκάλεπτα : 8-6, 9-8, 15-6, 8-10.

ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ: Γόγολας Ν. 2, Καρράς Θ. 2, Κάτσουρας 2, Νικολάου 3, Αναργύρου 8, Σταυριαννόπουλος, Βενετσάνος, Αγάθης 2, Κανελλόπουλος, Καρράς Χ., Αμπαδιωτάκης 9, Παύλου 12.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κλουτσινιώτης 2, Σαρμάς, Ζεκάϊ 3, Δελής 2, Τζαβέλλας, Μπράβος 9, Μαυρονάσιος 4(1τρίπ.), Μπερτσέκας 2, Ραυτόπουλος, Σωτηρίου 8(1τρίπ.).


Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ



Σάββατο, 15/5/2010.

H ομάδα του Κ.Α.Ο.Κ.-ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ στα πλαίσια της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος αγοριών - μίνι, συνέτριψε την αντίστοιχη ομάδα της ΕΡΜΙΟΝΗΣ με σκορ 87-33. Ο αγώνας έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου και ήταν θεαματικός.

Σημειώνουμε ότι στο πρωτάθλημα μίνι συμμετέχουν αγόρια ηλικίας μέχρι 13 ετών.

Οι παίκτες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλαν το ρυθμό τους, έτσι ώστε στο τέλος του αγώνα να διαμορφωθεί η ευρεία διαφορά των 54 πόντων.

Από τη νικήτρια ομάδα της Κορίνθου διακρίθηκαν για άλλη μία αγωνιστική οι Μίσιος, Σούκουλης, καθώς και οι Λειβαδίτης, Κολαϊτης,Γόγολας, που όλοι τους πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καθοδήγησε από τον πάγκο ο παίκτης της ανδρικής ομάδας Σταυρόπουλος.

Καλή η διαιτησία της Σαγρέδου. Δεκάλεπτα : 20-3, 25-16, 28-2, 14-12.

ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ: Κωνσταντίνου Μ. 2, Σκούρας 6, Γόγολας Γ. 10, Σούκουλης 15, Σμυρνής 6, Κολαϊτης 10, Μίσιος 20, Λειβαδίτης 11, Μπεκιάρης 7, Τσιχριτζής Γ.2, Γρίβας, Σιάχος, Κανατσούλης 2, Ιωάννου 2.


Κυριακή, 16/5/2010.

H ομάδα του Κ.Α.Ο.Κ.-ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ στα πλαίσια της Β΄φάσης του πρωταθλήματος αγοριών - μίνι, συνέτριψε για δεύτερη φορά σε 24 ώρες την αντίστοιχη ομάδα της ΕΡΜΙΟΝΗΣ με σκορ 31-81. Ο αγώνας έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ερμιόνης και ήταν θεαματικός.

Οι παίκτες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλαν το ρυθμό τους, έτσι ώστε στο τέλος του αγώνα να διαμορφωθεί η ευρεία διαφορά των 50 πόντων.

Από τη νικήτρια ομάδα της Κορίνθου διακρίθηκαν για άλλη μία αγωνιστική οι Μίσιος, Σούκουλης, καθώς και ο Σμυρνής, που όλοι τους πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καθοδήγησε από τον πάγκο με επιτυχία ο έφηβος Παζαράς Αλέξης.

Δεκάλεπτα : 2-25, 13-27, 12-16, 4-13.

ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ: Κωνσταντίνου Μ., Σκούρας 7, Σούκουλης 15, Σμυρνής 15, Κολαϊτης 4, Μίσιος 27, Μπεκιάρης 2, Τσιχριτζής Γ.2, Γρίβας 2, Σιάχος, Κανατσούλης, Ιωάννου 7.