Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ

cf80ceb1cebbceb1ceb9cebccf89cebd7 Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ 
     Ύστερα από τις πρόσφατες παρεμβάσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη, στα τοπικά ΜΜΕ για το θέμα της αξιοποίησης του 6ου Συντάγματος Πεζικού Κορίνθου, ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κορίνθου - ΠΑΛΑΙΜΩΝ χαιρετίζει και επικροτεί τη στάση του υπουργού.
      Συγκεκριμένα μία από τις προτάσεις του κ. Πάνου Μπεγλίτη σε συνεννόηση με το Δήμαρχο Κορινθίων, είναι η κατασκευή χώρων άθλησης για τη νεολαία της πόλης στο συγκεκριμένο χώρο του στρατοπέδου.
      Υπενθυμίζουμε ότι οι χώροι του στρατοπέδου είναι πολύ κοντά με τους υπάρχοντες αθλητικούς δημοτικούς χώρους του Δ.Ο.Ν.Α.Κ.. Συνεπώς η δημιουργία πρόσθετων αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων στο στρατόπεδο θα διαμόρφωνε ένα πολύ μεγάλο αθλητικό πάρκο, με το βασικό πλεονέκτημα της άμεσης πρόσβασης από την πόλη της Κορίνθου.  
     Επιπλέον υπάρχει και αρκετός χώρος ώστε να κατασκευασθεί εκεί (και όχι πιο μακριά όπως σχεδιάζεται) ένα νέο κλειστό γυμναστήριο, έτσι ώστε το άθλημα του αγωνιστικού μπάσκετ να στεγασθεί εξ΄ολοκλήρου.
      Σημειώνεται ότι η Ακαδημία Basketball του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ είναι η μόνη που χρησιμοποιεί το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του ΔΟΝΑΚ και το μοιράζεται με όσους έρχονται εκεί να παίξουν μπάσκετ χωρίς να ανήκουν σε σωματεία. Έτσι το χειμώνα χάνονται αρκετές προπονήσεις λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, ενώ και τους ζεστούς μήνες (Σεπτέμβριο, Μάϊο & Ιούνιο) οι προπονήσεις των μικρών αθλητών είναι επίπονες. Αυτό τελικά οδηγεί στην απομάκρυνση παιδιών από τα τμήματά μας και γενικότερα από τον αθλητισμό.
      Όλη η οικογένεια του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ αναμένει τις επόμενες κινήσεις των διοικούντων τόσο του Δήμου όσο και της Κυβέρνησης, ώστε οι σωστές προτάσεις του Κορίνθιου Υπουργού να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο για τον αθλητισμό της Κορίνθου.