Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ-Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Σάββατο 16/4/2011  &  Κυριακή 10/4/2011.

  •  Νέοι
Ο προγραμματισμένος αγώνας για το πρωτάθλημα νέων «Απόστολος Κατριλιώτης» μεταξύ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, καταλογίσθηκε υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας της Κορίνθου με 20-0, αφού η ομάδα του Λουτρακίου δεν αγωνίστηκε. Με αυτή της την απόφαση η ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, αποσύρεται από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
Έτσι η ομάδα της Κορίνθου προηγείται με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ( 2 νίκες σε αναμετρήσεις & 2 νίκες από μη εμφάνιση αντιπάλων). Δεύτερη στη βαθμολογία είναι η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ, που σε 4 παιχνίδια έχει 3 νίκες & 1 ήττα.
Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων του ομίλου της Κορινθίας (Σάββατο 30/4), η πρωτοπόρος ομάδα της Κορίνθου θα φιλοξενήσει την ομάδα του Λεχαίου.  Όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει, θα παίξει στον τελικό που θα γίνει στη Νέα Κίο.


  •  Παμπαίδες
Η παμπαιδική ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ ηττήθηκε από την αντίστοιχη του ΑΡΑΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ με σκορ 72-62, σε ένα συναρπαστικό αγώνα που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιάτου.
Θυμίζουμε ότι στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων μετέχουν αγόρια ηλικίας 14 & 15 ετών.  Στη 2η φάση έχουν περάσει ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ ως πρώτη ομάδα στον όμιλο της Ανατολικής Κορινθίας,  ο ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ ως πρώτη ομάδα στον όμιλο της Δυτικής Κορινθίας και η ΚΟΡΩΝΙΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ ως πρώτη ομάδα στον όμιλο της Ανατολικής Αργολίδας. Μετά από διπλούς αγώνες, μία από τις 3 ομάδες θα συμμετάσχει στον Τελικό που θα γίνει στη Νέα Κίο. 
Για άλλη μία φορά σκόραραν σχεδόν όλοι οι περιφερειακοί παίκτες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ, με τους Μίσιο, Λειβαδίτη & Καρρά να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων.
Επιτέλους μία αμερόληπτη διαιτησία από τους  Κουτσοδήμο & Πετρόπουλο.
Δεκάλεπτα:  22-12,  18-21,  9-11,  23-18.
ΠΑΛΑΙΜΩΝ (Χριστοδούλου):  Γόγολας 5,  Κάτσουρας,  Καρράς Φ. 13, Δημόπουλος 4,  Μίσιος 13,  Λειβαδίτης  17,  Μπεκιάρης 2,  Σούκουλης 8,  Μώρος,  Μπουζινέλος,  Κάτσουρας,  Γαβριήλ,  Σμυρνής.
Ο επόμενος αγώνας για τους παμπαίδες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ είναι τη Μ.Τετάρτη 20/4, όπου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λυγουριού θα αντιμετωπίσουν την ΚΟΡΩΝΙΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ.


  •  Μίνι Αγόρια
Η ομάδα των Μίνι Αγοριών του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ, κέρδισε άνευ αγώνα και τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με 20-0.
Η ομάδα του Λουτρακίου ακολουθώντας το παράδειγμα τόσο του ΤΗΡΩΝΑ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ, όσο και της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΛΕΧΑΙΟΥ, δεν προσήλθε στον αγώνα.
Έτσι η ομάδα της Κορίνθου ολοκλήρωσε την Α΄ φάση του πρωταθλήματος μίνι αγοριών, με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με 20-0 και αναμένει τους αντιπάλους για τη Β΄ φάση.


  •  Μίνι Κορίτσια
Η ομάδα των Μίνι Κοριτσιών του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ηττήθηκαν από την αντίστοιχη ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ ΒΕΛΟΥ με σκορ 42-35. Ο αγώνας έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Βέλου.
Θυμίζουμε ότι στο Πρωτάθλημα Μίνι Κοριτσιών μετέχουν κορίτσια ηλικίας μέχρι 13 ετών.  Στην 1η φάση εκτός από την ομάδα της Κορίνθου μετέχουν και οι εξής ομάδες της Κορινθίας : ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΕΧΑΙΟΥ, ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ &ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ.
Πολύ κακός για άλλη μία φορά απέναντι σε ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ ο διαιτητής Ζάρκος, αφού η διαιτησία του μεροληπτούσε υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.
Ο επόμενος αγώνας για τα μίνι-κορίτσια του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ είναι τη Μ.Πέμπτη 21/4, όπου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου θα αντιμετωπίσουν τον ΑΡΑΤΟ ΚΙΑΤΟΥ.