Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKET 3on3 για μικρά παιδιά.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο (28 & 29 Μαϊου) στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου,  το 1ο  Τουρνουά Μπάσκετ για Παιδιά Δημοτικών Σχολείων.   
          
Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ-Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ,  θέλοντας να προωθήσει τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ στα μικρά παιδιά, προχώρησε στη διοργάνωση του συγκεκριμένου τουρνουά.  Δικαίωμα συμμετοχής είχαν παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.
           
Έτσι το Κλειστό Γυμναστήριο γέμισε με πάνω από 120 μικρά παιδιά, που είχαν συγκροτήσει ομάδες των 4 παικτών η καθεμία. Ήταν επιλογή των διοργανωτών  να  οργανωθούν όμιλοι,  έτσι ώστε η κάθε ομάδα στο διήμερο να δώσει τουλάχιστον 3 αγώνες. 

Αναλυτικά οι κατηγορίες και οι νικήτριες ομάδες ήταν οι εξής :

·        Στην Κατηγορία Αγοριών που βρίσκονται στην Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού, συμμετείχαν 20 ομάδες και νικητές ήταν οι  Lakers Κορίνθου, με τους Παναγιωτόπουλο Ηλία,  Ποντικάκη Χρήστο, Ποντικάκη Παναγιώτη & Ζαρρή Γιώργο.
· 
 
 Στην Κατηγορία Αγοριών που βρίσκονται στην Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού, συμμετείχαν 4 ομάδες και νικητές ήταν οι Ατσίδες, με τους Λουζιώτη Σωτήρη,  Λουζιώτη Αλέξανδρο, Δράκο Γιώργο &  Βλάσση Άρη.
·      

  
  Στην Κατηγορία Αγοριών που βρίσκονται στην Α΄ & Β΄ Δημοτικού, συμμετείχαν 2 ομάδες και νικητές ήταν οι Κόκκινοι, με τους Λειβαδίτη Στέλιο,  Πανούση Κωνσταντίνο,  Σκούρα Νίκο,  Αγγελόπουλο Αναστάση & Καϊλάνη Θοδωρή.
·      
 
  Στην Κατηγορία Κοριτσιών που βρίσκονται στην Γ΄, Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού, συμμετείχαν 4 ομάδες και νικήτριες ήταν οι Wild Girls του 10ου, με τις Μπινιάρη Μαρίνα,  Μήτρου Αμαλία,  Παππά Μαριάννα,  Γιαννούλη Κατερίνα  & Μπινιάρη Τσαμπίκα.


 Κατά την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Φαρμάκης & κ. Καμπούρης, καθώς και ο Πρόεδρος του ΔΟΝΑΚ  κ. Λαμπρινός, οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση.

Το Δ.Σ. του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ ευχαριστεί το Δήμο Κορινθίων και ιδιαίτερα τον κ. Φαρμάκη, που με ιδιαίτερη ευαισθησία πρόβαλε την εκδήλωση στα Δημοτικά Σχολεία,  καθώς και το Δ.Ο.Ν.Α.Κ. που διέθεσε το χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου.
 
Θερμές ευχαριστίες στις αμερικάνικες λιχουδιές JELLY-BELLY,  που με την υποστήριξή τους καλύφθηκαν τα έξοδα της διοργάνωσης.  Ευχαριστούμε επίσης την εταιρεία Richter που φρόντισε ώστε το Κλειστό Γυμναστήριο να γεμίσει με έντονη μουσική, καθώς και τα νερά υάς που δρόσισαν τους μικρούς αθλητές.  

Τέλος το Δ.Σ. ευχαριστεί και τους χορηγούς επικοινωνίας  MYRADIO  &  MYpress,  τόσο για την προβολή της εκδήλωσης όσο και την παρουσία τους στα decks, όπου με τις μουσικές επιλογές τους  δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στο Κλειστό της Κορίνθου.      

Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ – Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ ανανεώνει το ραντεβού με τα μικρά παιδιά για τα τέλη Σεπτεμβρίου όπου θα διοργανώσει το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ  3 on 3 για τα παιδιά Δημοτικού.

Πριν από αυτή την εκδήλωση, το ιστορικό σωματείο της Κορίνθου σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων θα οργανώσει και το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 για αγόρια & κορίτσια Γυμνασίου & Λυκείου, που θα γίνει στις 25 & 26 Ιουνίου στα Ανοικτά Γήπεδα Μπάσκετ της Παραλίας Αγ.Νικολάου.