Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ

    Η πρώτη προγραμματισμένη μεταγραφική κίνηση της ομάδας ήρθε και ο εκλεκτός του προπονητή ακούει στο όνομα Τάσος Κανταρτζής.
    Ο πολύπειρος ''point guard'' που πολλά χρόνια κοσμεί με την παρουσία του τα μπασκετικά παρκέ (Πανελλήνιο Α1, Παπάγου Α1 , Ηράκλειο Α1 , Ολυμπιάδα Α2 , Χαλκίδα Α2 ,Κρόνος Αιγίου , Πεντέλη) , μετά από διαλογική συζήτηση με τον προπονητή και εκπρόσωπο της διοίκησης  , ταυτίστηκε απόλυτα με το πλάνο και τους στόχους που έχουν τεθεί και με συνοπτικές διαδικασίες , είπε το πολυπόθητο ναι.
   Γνωρίζοντας την ποιότητα και τον χαρακτήρα του κ. Κανταρτζή  , θεωρούμε ότι στο πρόσωπο του , ο σύλλογος απόκτησε έναν παίκτη με ηγετική ικανότητα , κάτι που έλειπε από το ''ρόστερ'' της ομάδας τα τελευταία χρόνια . 
   Ευχόμαστε στον Τάσο μια γεμάτη χρονιά χωρίς τραυματισμούς με πολλές επιτυχίες και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παλαίμωνα !

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΟΚΚΑΛΑ

   Σε συνέχεια των επαφών και των προπονήσεων του προπονητή κ. Μανωλιτσάκη με τους παίκτες της ομάδας , αρχίζει να ξεκαθαρίζει η στελέχωση του ανδρικού τμήματος .
   Ο προπονητής έχοντας στη διάθεσή του αξιόλογους καλαθοσφαιριστές , έδειξε από την αρχή ότι δεν είχε διάθεση να χαλάσει τον κορμό και την χημεία της ομάδας . Βλέποντας πολλά μέσα στο γήπεδο , άρχισε να εντοπίζει τις αδυναμίες της ομάδας και σε συνεργασία με τη διοίκηση, αναπτύσσοντας το πλάνο του , αποφασίστηκε από κοινού να προχωρήσει η ομάδα σε ανανεώσεις όπως επίσης σε αναζήτηση αξιόλογων παικτών .
   Έτσι λοιπόν από το σύνολο των αθλητών της προηγούμενης σεζόν ήρθε μια απρόσμενη αποχώρηση . Ο Λευτέρης Κοκκάλας  ,αν και με ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του νέου πλάνου , ενημέρωσε προπονητή και διοίκηση ότι λόγω αυξημένων επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων , αδυνατεί να συνεχίσει στην ομάδα .



Υ.Γ. Εκ μέρους της διοίκησης , ευχαριστούμε το Λευτέρη για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα , συγχαίροντας τον για το ήθος το πάθος και την εργατικότητα που επέδειξε καθ' όλη την περίοδο της συνεργασίας μας .

  

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΕΟΥΝΗ



Η πρώτη αποχώρηση έχει έρθει από πολύ νωρίς , καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον αθλητή Θανάση Μελεούνη . Ο σύλλογος εύχεται στον αγαπητό και φίλο Θανάση καλή σταδιοδρομία στις αθλητικές του υποχρεώσεις και τον ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα την περσινή χρονιά .

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

Εδώ και αρκετό καιρό ξεκίνησαν οι προπονήσεις του ανδρικού τμήματος και η υλοποίηση του νέου ΄΄ρόστερ΄΄ της ομάδας .
Ο προπονητής της ομάδας μας αξιολογώντας τους παίκτες και κατόπιν συζήτησης κατ’ ιδίαν με κάθε αθλητή , θα αποφασίσει για το αγωνιστικό σχήμα της επόμενης χρονιάς . Οι συζητήσεις προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και μέσα σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν οι αθλητές που θα στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα της ομάδας, καθώς και όποιες μεταγραφές πραγματοποιηθούν .