Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη πήρε η ομάδα μας στον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Ναυπλίου (ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 ). Με ένα δυνατό ξεκίνημα ο Παλαίμων πιέζωντας σε όλο το γήπεδο και παίζοντας γρήγορο μπάσκετ κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ από τον αντιπαλό του . Η συνέχεια όμως δεν ήταν η αναμενώμενη και στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Ναυπλίου παίζοντας μυαλομένα , κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά στο σκορ περνώντας μπροστά στο τέλος του ημιχρόνου με βραχεία κεφαλή .
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι παίκτες μας σοβάρεψαν , δούλεψαν καλύτερα στην άμυνα και δεν άφησαν περιθώρια στον αντιπαλό τους να πιστέψουν πως θα μπορούσε να διεκδικήσουν την νίκη .
Έτσι στο τέλος του ματς η ομάδα μας πανυγήρισε τη νίκη με τελικό σκορ 64 - 55 .


Τα δεκάλεπτα

α) 22-13   β) 11-21   γ) 14-07   δ) 17-14
 


Οι συνθέσεις :


Κ.ΑΟ.Κ. ΠΑΛΑΙΜΩΝ  Τζανάκης Γ. (προπ.) Αμπαδιωτάκης Μ. Αρβανιτάκης Ν.Καρράς Θ. Μπολάνος Φ. Παζαράς Α. Μώρος Π. Σταματόπουλος Ν. Μπόκος Β. Σταματόπουλος Α. Παζαράς Π. Μακρής Γ. Ράπτης Κ.

ΝΑΥΠΛΙΟ 2010   Φιλίνης(προπ.) Τοκατλίδης, Γεωργούσης Προκοπίου, Λεβέντης, Παπασαράντος Ιωάννης, Παπασαράντος Γιώργος, Παπαβασιλείου, Ντόντος, Κοκκάλας , Σέρφας .

Οι διαιτητές : Σταματόπουλος Α. - Κατζάβελου Μ.

 Υ.Γ. Θα θέλαμε να ευχαριστούμε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την ευγενική προσφορά των υπηρεσιών τους κατά τη διεξαγωγή του αγώνα που συνεχώς είναι δίπλα στην ομάδα μας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες .