Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ελάτε να παίξετε μπάσκετ…

Είσαι αγόρι ή κορίτσι ηλικίας 6-12 ετών και σου αρέσει το μπάσκετ ?
Αν ναι, τότε βρες άλλους 3 φίλους ή φίλες σου, φτιάξε μία ομάδα, δώστε της ένα όνομα, και ελάτε το Σάββατο 28.5.2011 στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου,  για να συμμετάσχετε στο 1ο  Τουρνουά Μπάσκετ για Παιδιά Δημοτικών Σχολείων. Εκεί η ομάδα σας θα αγωνιστεί με άλλες αντίστοιχες για να αναδειχθούν οι καλύτερες.
         
Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ-Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ,  θέλοντας να προωθήσει τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ στα μικρά παιδιά, προχώρησε στη διοργάνωση του συγκεκριμένου τουρνουά.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Οι κατηγορίες των ομάδων θα είναι :
·        Αγόρια που βρίσκονται στην Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού.
·        Αγόρια που βρίσκονται στην Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού.
·        Αγόρια που βρίσκονται στην Α΄ & Β΄ Δημοτικού.
·        Κορίτσια που βρίσκονται στην Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού.
·        Κορίτσια που βρίσκονται στην Α΄, Β΄ & Γ΄ Δημοτικού.

Όλες οι ομάδες πρέπει να συγκεντρωθούν το Σάββατο 28/5 στις 17:00, για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να διαμορφωθεί το πρόγραμμα των αγώνων. Στις 18:00 θα γίνει η Τελετή Έναρξης και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι αγώνες. Αν οι αγώνες δεν ολοκληρωθούν το Σάββατο, θα συνεχίσουν και την Κυριακή 29/5 στις 18:00.
Ευχαριστούμε το Δήμο Κορινθίων που πρόβαλε την εκδήλωση στα Δημοτικά Σχολεία,  καθώς και το Δ.Ο.Ν.Α.Κ. που διέθεσε το χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου.
Θερμές ευχαριστίες στον φίλο του σωματείου μας κ. Ανδρέα Καλαντζή, αποκλειστικού αντιπροσώπου των αμερικάνικων λιχουδιών JELLY-BELLY,  που με την υποστήριξή του καλύπτονται τα έξοδα της διοργάνωσης.  Ευχαριστούμε επίσης την εταιρεία Richter που θα φροντίσει ώστε το Κλειστό Γυμναστήριο να γεμίσει έντονη μουσική, καθώς και τα νερά Υάς που θα δροσίσουν τους μικρούς αθλητές.    

Υπεύθυνος Διοργάνωσης :
·        Φίλιππος Χριστοδούλου,  Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής Μπάσκετ,  τηλ. 6996 752378.

Τηλ. Γραφείου ΠΑΛΑΙΜΩΝ-Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ :  2741 026025.