Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Η πρώτη ήττα ήρθε για την ομάδα μας στο κλειστό του Ναυπλίου με αντίπαλο το Ναύπλιο 2010.
Σε ένα δραματικό παιχνίδι όπου οι διαφορές στη διακύμανση του σκορ δεν ξεπέρασαν τους 6 πόντους και για τις δύο ομάδες, ο Παλαίμωνας ηττήθηκε στην παράταση με το σκορ να διαμορφώνεται σε 77-66.
Με κακή απόδοση και κακή ψυχολογία η ομάδα μας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα (αντιμετώπιζε την μια εκ των δύο αήττητων αντιπάλων της), αν και της δόθηκε η ευκαιρία στα 2,5’’ πριν το τέλος της κανονικής περιόδου όπου το σκορ ήταν 63 – 62, αστόχησε σε μια εκ των δύο ελεύθερων βολών που κέρδισε, κάνοντας το σκορ 63 – 63 και στέλνοντας το ματς στην παράταση. Στην ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία οι παίκτες μας φορτωμένοι με πολλά φάουλ αλλά και υποτονικοί, έδειξαν ότι οι αντίπαλοί  με το πάθος που έβγαλαν ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 18-18, 17-13, 14-18, 14-14, 14-03(παρ.)
ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 (Φιλίνης Δ.): Μπούνος Δ., Γεωργούσης Δ., Προκοπίου Σ., Τοκατλίδης Θ., Λεβέντης Α., Τσοτσόκος Ε., Παπασαράντος Ι., Παπασαράντος Γ., Παπαβασιλείου Β., Ντόντος Β., Κοκκάλας Ε., Σερφας Γ.
Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝ (Τζανάκης Γ.): Σταματόπουλος Α., Αρβανιτάκης Ν., Καρράς Θ., Σταυριανόπουλος Α., Παζαράς Α., Μώρος Π., Σταματόπουλος Ν., Μπόκος Β., Μπολάνος Φ., Παζαράς Π., Μακρής Γ., Ράπτης Κ.
Διαιτητές: Τρίγκα Α. - Πετρόπουλος Ι.
Υ.Γ.: Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά τον Δήμαρχο της πόλης μας Κο Πνευματικό Αλέξανδρο, όπως και το δημοτικό σύμβουλο Κο Οικονόμου Γεώργιο, που μαζί με τους φιλάθλους μας, ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στον εκτός έδρα αγώνα μας.