Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΟΥΣΗ

Ένας ακόμη μεταγραφικός στόχος της ομάδας μας υλοποιήθηκε ! Ο εν λόγω αθλητής ακούει στο όνομα Κώστας Πανούσης . Αγωνίζεται στη θέση  4   1,96  33   και αποκτήθηκε από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου  που συμμετείχε τα δύο τελευταία χρόνια στην Γ' Εθνική κατηγορία και ήταν από τα σημαντικότερα στελέχη της ομάδας του. Ο πολύπειρος παίχτης θα συνεργαστεί για τέταρτη χρονιά με τον τεχνικό της ομάδας μας , οι οποίοι συνυπήρχαν στον Ποσειδώνα , γνωρίζοντας πολύ καλά ο ένας τον άλλο . Επίσης θα βρει αρκετούς παλαιούς φίλους και συμπαίχτες του καθώς προέρχεται και έχει ανδρωθεί στα παρκέ της περιοχής . Αναφερόμενοι στο ιστορικό του Κώστα, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι στο παρελθόν και την περίοδο που η ομάδα μας αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική , μας προσέφερε τις υπηρεσίες του , κάνοντας αξιόλογες εμφανίσεις . Γνωρίζοντας το ταλέντο αλλά και τον αξιόλογο χαρακτήρα του , θεωρούμε ότι η βοήθεια του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του κοινού μας στόχου .  

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Κώστα στην οικογένεια του Παλαίμωνα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες !

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΡΙΩΝ

Με το πέρας της μεταβατικής περιόδου και έπειτα από πολλές προπονήσεις , ο προπονητής έχοντας στη διάθεση του όλους τους παίχτες και βγάζοντας ασφαλή συμπεράσματα , προχωρά με γοργούς ρυθμούς στο τελικό σχήμα που θα έχει η ομάδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου .
Έτσι λοιπόν τρεις ακόμη παίχτες από το περυσινό ''ρόστερ'' της ομάδας ανανέωσαν , αποδεχόμενοι τους στόχους και τις υποχρεώσεις που τέθηκαν από τον προπονητή .
Αναλυτικά και με σειρά παρουσίας στην ομάδα ανανέωσαν οι κάτωθι καλαθοσφαιριστές :

Παζαράς Παναγιώτης , ''guard'' 1,88   24 , προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου αγωνιζόμενος σε όλα του τα τμήματα και με συνεχόμενη παρουσία τα πέντε τελευταία χρόνια στο ανδρικό τμήμα .
Αρβανιτάκης Νίκος : ''point gurd''  1,85  22 , για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μαζί μας .
Μπαλτζής Δημήτρης : ''guard''  1,90  24  , αποκτήθηκε για δεύτερη χρονιά με υποσχετική από την Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου .