Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ-ΑΓΟΡΙΩΝ.


Σάββατο, 29/5/2010.

H ομάδα του Κ.Α.Ο.Κ.-ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ στα πλαίσια του πρωταθλήματος αγοριών - μίνι, συνέτριψε την αντίστοιχη ομάδα του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Γ.Ε.Α. ΝΑΥΠΛΙΟΥ με σκορ 74-52. Ο αγώνας ήταν ο τελικός και έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λεχαίου.

Σημειώνουμε ότι στο πρωτάθλημα μίνι συμμετέχουν αγόρια ηλικίας μέχρι 13 ετών.

Οι παίκτες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλαν το ρυθμό τους, δείχνοντας στους αντιπάλους τους από νωρίς ότι το τρόπαιο του πρωταθλητή θα έμενε στην Κορινθία. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Κορίνθου να έχει πάρει διαφορά 16 πόντων. Οι παίκτες της Γ.Ε.Α. όμως αντέδρασαν στο δεύτερο δεκάλεπτο και μείωσαν τη διαφορά στους 12 πόντους (σκορ ημιχρόνου 38-26).
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου προσπάθησε η ναυπλιώτικη ομάδα να συνεχίσει την αντεπίθεσή της, μειώνοντας τη διαφορά σε 9 πόντους. Αυτό όμως ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει, αφού οι παίκτες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ με πάθος και πίστη για τη νίκη μεγάλωναν συνεχώς τη διαφορά φθάνοντάς την στους 22πόντους και κάνοντας τους αντιπάλους να χειροκροτούν στο τέλος της αναμέτρησης τους άξιους πρωταθλητές.

Την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλου του Πρωταθλητή έκανε το μέλος του προεδρείου της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολιδοκορινθίας (Ε.Σ.Κ.Α.Κ.) κα Νινέτα Μάρρα.
Από τη νικήτρια ομάδα της Κορίνθου διακρίθηκαν όλοι οι παίκτες αφού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ξεχώρησαν λίγο περισσότερο οι Μίσιος, Σούκουλης,& Γόγολας Γ., που όλοι τους πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καθοδήγησε από τον πάγκο ο παίκτης της ανδρικής ομάδας Σταυρόπουλος Ιωάννης.

Πολύ καλή η διαιτησία του Πετρόπουλου. Δεκάλεπτα : 24-8, 14-18, 15-8, 21-18.

ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ: Κωνσταντίνου Μαρίνος 2, Σκούρας Χρήστος 7, Γόγολας Γιώργος 15, Σούκουλης Βασίλης18, Σμυρνής Παναγιώτης 6, Κολαϊτης Άγγελος, Μίσιος Παναγιώτης 17, Λειβαδίτης Δημήτρης 5, Μπεκιάρης Νίκος 4, Τσιχριτζής Γιώργος, Σιάχος Κώστας, Κανατσούλης, Ιωάννου, Γκιώνης, Παπαδόπουλος Κώστας.

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Γ.Ε.Α.: Καρανάσιος Λ. 10, Μάρκου 7, Καρανάσιος Αθ. 8, Στεργίου 7, Τζιωρτζιόπουλος, Αθανασόπουλος, Αντωνιάδης, Παλλαδινός 12, Μπαρούτας 4, Σταυρόπουλος, Τσιαβάς, Ζυμπίδης 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου