Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΛΑΙΜΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ 72-29

Κυριακή,  13/2/2011.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα παμπαίδων Αργολιδοκορινθίας η ομάδα του Παλαίμωνα, όπου πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση  κέρδισε εύκολα, όπως δείχνει και το τελικό σκορ την ομάδα του Βραχατίου 72-29.                                                                                                   Η ομάδα του Φίλιππου Χριστοδούλου επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.  Tο 1ο δεκάλεπτο έληξε 17-8 και το ημίχρονο 37-10. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, κάνοντας τον προπονητή του Παλαίμωνα να δοκιμάσει παίκτες και συστήματα.                        
Χαρακτηριστικό του αγώνα ότι σκόραραν όλοι οι παίκτες του Παλαίμωνα.  
Μοναδική παραφωνία σʼ ένα ήρεμο και αθλητικό παιχνίδι, η αδικαιολόγητα ερειστική συμπεριφορά παίκτη των φιλοξενούμενων που ανάγκασε την προπονήτρια του να τον αποσύρει.

ΠΑΛΑΙΜΩΝ (Χριστοδούλου):  Γόγολας 2,  Γαβριήλ 4,  Καρράς Φ. 7, Δημόπουλος 6,  Σμυρνής 2,  Μπουτζινέλος 4,  Μίσιος 9,  Λειβαδίτης 2, Μπεκιάρης 2,  Σούκουλης 12,  Σιερήφογλου 12 ,  Σταυριανόπουλος 10.

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Οικονόμου):  Αργυρόπουλος 6,  Πάτσιος 10, Μητσιόπουλος,  Ζιούβας 6,  Τοψίδης 4,  Καλαντζής, Πετρόπουλος, Κλάρος,  Ζερβός 1,  Μεθενίτης 2,  Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου