Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ ΣΤΟ «ΚΑΤΡΙΛΙΩΤΗΣ»

Κυριακή,  27/3/2011.

          Την Κυριακή 27/3/2011 ξεκίνησε το πρωτάθλημα νέων «Απόστολος Κατριλιώτης» που διοργανώνει η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας – Κορινθίας (Ε.Σ.Κ.Α.Κ.), στη μνήμη του πρόωρα χαμένου χαρισματικού αθλητή της Αργολίδας. Στο πρωτάθλημα αυτό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα σωματεία της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. που συμμετέχουν στα τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα. Οι ομάδες πρέπει να απαρτίζονται από αθλητές που έχουν γεννηθεί από το 1990 και μετά.

Οι συμμετέχουσες ομάδες έχουν χωρισθεί σε δύο ομίλους, όπου ύστερα από μονούς αγώνες οι πρώτοι των δύο ομίλων θα αγωνισθούν σε ένα τελικό που θα γίνει στη Νέα Κίο.  Στον όμιλο της Κορινθίας συμμετέχουν οι εξής ομάδες :
·        ΠΑΛΑΙΜΩΝ  ΚΟΡΙΝΘΟΥ
·        ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
·        ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ
·        ΑΡΑΤΟΣ  ΚΙΑΤΟΥ
·        ΞΥΛΟΚΑΣΤΟ
·        ΚΟΚΚΩΝΙ

Στο παιχνίδι που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου η ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ φιλοξένησε την ομάδα του ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ. Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Κορίνθου έκανε ένα επιθετικό ξέσπασμα συνοδευόμενο από καλή άμυνα και πήρε μία διαφορά 10 περίπου πόντων, την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Από τη γηπεδούχο ομάδα που απαρτιζόταν από εφήβους και παίδες,  διακρίθηκαν οι  Μώρος,  Μεντζέλος  &  Κωνσταντίνου.

Δεκάλεπτα:  6-8,  14-17,  26-12,  12-10.

ΠΑΛΑΙΜΩΝ (Τσακίρης):   Αναργύρου,  Καρράς,   Μεντζέλος 8,   Γκούτσης 2,  Μπαλτζής 9(1τρίπ.),   Μώρος 10(2τρίπ.),  Κωνσταντίνου 12,   Αγάθης,  Σταματόπουλος Αλ. 5(1τρίπ.),  Αμπαδιωτάκης 3,   Δανίκας 7,   Σταματόπουλος Ν. 2.

Την επόμενη αγωνιστική που θα γίνει τη Κυριακή  3/4/2011,  η ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ θα αντιμετωπίσει το ΚΟΚΚΩΝΙ.  Ο αγώνας θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο ΒΕΛΟΥ  στις 18:00.




Για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων «Απόστολος Κατριλιώτης»  σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα :

ΠΑΛΑΙΜΩΝ Κ.Α.Ο.Κ.          -  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ  Α.Ο.              58-47
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  ΛΕΧΑΙΟΥ     -  ΚΟΚΚΩΝΙ  Α.Ο.                       68-46
ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -  ΑΡΑΤΟΣ  ΚΙΑΤΟΥ                  (28/3)

Την επόμενη αγωνιστική στις 3/4/2011, που θα είναι η 2η , θα γίνουν οι εξής αγώνες:

ΚΟΚΚΩΝΙ  Α.Ο.                     -  ΠΑΛΑΙΜΩΝ Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ                
ΑΡΑΤΟΣ  ΚΙΑΤΟΥ                -  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ      
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ  Α.Ο.             -  ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό με θέαμα και από τις δύο ομάδες, αλλά φυσικά η ομαδάρα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη και να προσφέρει περισσότερο θέαμα με φόλοου καρφώματα, τάπες και ασφυκτικές άμυνες που την οδήγησαν στην πρώτη νίκη για το πρωτάθλημα.. Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας, τον προπονητή και φυσικά τον πρόεδρο που κρατούσε τον χρόνο στη γραμματεία!
    Δυστυχώς οι διαιτητές δεν σφύριξαν σωστά σε αρκετές φάσεις και αποκορύφωμα ήταν η τεχνική ποινή σε ένα παίκτη μας(ο οποίος καθόταν στον πάγκο) επειδή, σύμφωνα με την διαιτητή γέλασε.!!
    Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα στο πρωτάθλημα «ΚΑΤΡΙΛΙΩΤΗΣ»..

    ΑπάντησηΔιαγραφή