Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Πρωτάθλημα Παμπαίδων Μπάσκετ Αργολιδοκορινθίας

Κυριακή,  27/3/2011.

Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ τερμάτισε πρώτος και αήττητος στον όμιλο της Ανατολικής Κορινθίας του πρωταθλήματος παμπαίδων Αργολιδοκορινθίας.  Η ομάδα της Κορίνθου , κέρδισε με 20-0  τα δύο τελευταία παιχνίδια του προγράμματος, εναντίον του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ο οποίος ήρθε στην Κόρινθο με 8 παίκτες) και εναντίον της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ (η οποία δεν θέλησε να αγωνιστεί).

Έτσι η ομάδα της Κορίνθου αναμένει τις ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες τόσο στον όμιλο της Δυτικής Κορινθίας, όσο και στον όμιλο της ανατολικής Αργολίδας, ώστε να αρχίσει η δεύτερη φάση.

Θυμίζουμε ότι στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων μετέχουν αγόρια ηλικίας 14 & 15 ετών.  Οι ομάδες της Κορινθίας ήταν χωρισμένες σε δύο ομίλους. Στον όμιλο της Ανατολικής Κορινθίας συμμετείχαν οι ομάδες του ΠΑΛΑΙΜΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, του ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ, του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΛΕΧΑΙΟΥ.

Η παμπαιδική ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ εκμεταλλευόμενη το κενό της στο πρωτάθλημα Αργολιδοκορινθίας, ανέβηκε στην Αθήνα όπου έδωσε φιλικό παιχνίδι με την παιδική ομάδα του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΒΥΡΩΝΑ. Ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα της Κορίνθου, όπου ο προπονητής της Κορινθιακής ομάδας Φίλιππος Χριστοδούλου αποκόμισε χρήσιμα συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου