Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η παιδική ομάδα του ΚΑΟΚ - ΠΑΛΑΙΜΩΝ την Κυριακή 14/3/2010 στα πλαίσια του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος παίδων της Αργολιδοκορινθίας, αντιμετωπίζει την αντίστοιχη παιδική ομάδα του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Γ.Ε.Α. ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Ο αγώνας θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου στις 12:00. Οι δύο αντίπαλοι κατετάγησαν πρώτες στους ομίλους τους και τώρα με δύο αγώνες-τελικούς θα ανακηρυχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα Αργολιδοκορινθίας, που θα συμμετάσχει στα Προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Κορινθίων θα είναι ένας από τους υποψήφιους διοργανωτές των Προημιτελικών, αφού αυτή την εβδομάδα κατατέθηκε σχετική αίτηση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

Η διοίκηση του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καλεί τους Κορίνθιους φιλάθλους να ενισχύσουν την παιδική ομάδα στον πρώτο τελικό.

Το λεωφορείο με την αποστολή θα αναχωρήσει στις 09:30, από την οδό Άργους, έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου.

Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.

Η ανδρική ομάδα του ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝ με πολύ καλή εμφάνιση νίκησε την αντίστοιχη ανδρική ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ ΒΕΛΟΥ με σκορ 82-65. Με τη συγκεκριμένη νίκη, η ομάδα της Κορίνθου παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στην οποία συγκατοικούν μόνο οι ομάδες του ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ & του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Γ.Ε.Α., αφού ο ΟΙΑΚΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ που ηττήθηκε από το ΛΕΩΝΙΔΙΟ υποχώρησε στη δεύτερη θέση.
Η ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ μπήκε αποφασισμένη στο παρκέ και πήρε αμέσως προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ να προηγείται με διαφορά 9 πόντων. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά αυξήθηκε και άλλο, με αποτέλεσμα στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα να χρησιμοποιηθούν οι παίδες της ομάδας, οι οποίοι διατήρησαν τη διαφορά που είχαν δημιουργήσει οι άνδρες.
Από τη νικήτρια ομάδα της Κορίνθου ήταν πολύ καλοί οι Σταυρόπουλος, Ματιάτος, Ζαλογιάννης & Κρητικός που πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Κρητικός μάζεψε όλα τα ριμπάουντ, έκανε θεαματικά κοψίματα και μοίρασε θαυμάσιες ασσίστ, ενώ εξαιρετικές ασσίστ μοίρασε για άλλη μία φορά και ο Ματιάτος. Πολύ καλός για το χρόνο που χρησιμοποιήθηκε ήταν ο Ρεκλείτης, ενώ για άλλη μία φορά ήταν πολύ καλή η παρουσία του έφηβου Καλαματιανού.
Μέτρια η διαιτησία των Στρέμπα & Ζάρκου.
Δεκάλεπτα : 23-16, 20-18, 13-11, 26-20.

ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ: Μπαλτζής Π. 3(1τρίπ.), Σταματόπουλος Ν., Σταματόπουλος Αλ., Καλαματιανός 5(1τρίπ.), Ρεκλείτης 6(1τρίπ.), Ζαλογιάννης 11(1τρίπ.), Κωνσταντίνου, Μπολάνος 1, Μώρος, Σταυρόπουλος 28(2τρίπ.), Κρητικός 10, Ματιάτος 18(6τρίπ.).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μαυραγάνης, Μακρής Γ. 8(1τρίπ.), Μακρής Δ. 11(1τρίπ.), Ζεκάϊ, Μουτάφης, Σαρμάς 4, Καπώνης 3, Δεληγιάννης 2, Γκόλιας Π. 4, Χριστοδούλου 7, Πανούσης 21(1τρίπ.), Γκόλιας Γ. 5(1τρίπ.).

Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ είναι με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, την Κυριακή 14/3/2010 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου. Η ομάδα της Κορίνθου θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.