Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ικανοποίηση από τα πρώτα φιλικά .

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα μας συμμετείχε στο τουρνουά του sportcamp στο Λουτράκι , δίνοντας τα πρώτα φιλικά της , με τρεις ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας (Α.Γ.Ε.Ζακύνθου , Γ.Σ. Κύμης , Προμηθέας Πατρών) και μια χαμηλότερης δυναμικότητας (Α.Ο. Τενέας).
Πολλά θετικά στοιχεία βγήκαν από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας , αλλά και κάποιες ατέλειες που σίγουρα στο επόμενο διάστημα θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε .
Ο προπονητής μας κ. Μανωλιτσάκης δοκίμασε αρκετά σχήματα και έβγαλε αρκετά συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας .

Αν και φιλικές αναμετρήσεις που όλοι ξέρουμε ότι δεν μετράνε οι νίκες ή οι ήττες , για την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού αναφέρονται παρακάτω τα αποτελέσματα με τη σειρά διεξαγωγής τους :

13/09/2013  Α.Ο ΤΕΝΕΑΣ - ΠΑΛΑΙΜΩΝ                    21  -  80
14/09/2013  ΠΑΛΑΙΜΩΝ - Α.Γ.Ε.ΖΑΚΥΝΘΟΥ          47  -  44
14/09/2013  Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ - ΠΑΛΑΙΜΩΝ                     66  -  48
15/09/2013  ΠΑΛΑΙΜΩΝ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ                  46  -  75



Δανεισμός Σταυριανόπουλου Αναστάση στον Παναθηναϊκό .

Ένας ακόμη παίχτης της ομάδας μας και συγκεκριμένα ο Αναστάσης Σταυριανόπουλος , δείχνει ότι η παράδοση καλά κρατεί . Οι ακαδημίες του συλλόγου εξακολουθούν να βγάζουν αθλητές με αξιόλογα προσόντα προσπαθώντας να αξιοποιήσει στο μέγιστο το ταλέντο τους , δίνοντας τους μοναδικές ευκαιρίες για την μπασκετική τους εξέλιξη και καριέρα .
Ο εν λόγω αθλητής αν και φυσικός ηγέτης στο εφηβικό τμήμα , αλλά και με σημαντικό ρόλο στην ανδρική ομάδα , αποφασίστηκε για την καλύτερη εξέλιξη του να δοθεί ως δανεικός στον Παναθηναϊκό , ώστε να στελεχώσει το εφηβικό τμήμα .
Ο Παναθηναϊκός μετέχει στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΚΑ , έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και με στόχο την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος .
Ο Αναστάσης έχει ύψος 2,01 μ. , αγωνίζεται ως small forward , είναι γεννημένος το 1996 και μαθητής στην τρίτη λυκείου .


Υ.Γ.  Όλοι μαζί , διοίκηση , συμπαίχτες , φίλοι της ομάδας ευχόμαστε μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά , χωρίς τραυματισμούς , πολλές επιτυχίες ομαδικές και προσωπικές , αλλά το κυριότερο καλή επιτυχία στις πανελλήνιες σχολικές εξετάσεις !

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Απόκτηση Κώστα Μάγλου


Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο σύλλογος μας , κάνοντας δικό του ένα μεγάλο όνομα του Ελληνικού μπάσκετ. Εδώ και λίγες μέρες στην οικογένεια του Παλαίμωνα εντάχθηκε ο Κώστας Μάγλος .Ακόμα ένας καλαθοσφαιριστής μετά τον Τάσο Κανταρτζή, με αξιοζήλευτο βιογραφικό , κάνει την τιμή στο σύλλογο μας να φορέσει τη φανέλα του . Έχοντας μοναδικές εμπειρίες από το Αμερικάνικο κολεγιακό πρωτάθλημα (Boston Seltics College) και με συμμετοχή στις μεγαλύτερες Ελληνικές ομάδες (Π.Α.Ο , Π.Α.Ο.Κ. , Α.Ε.Κ , ΔΑΦΝΗ) , πιστεύουμε ότι ερχόμενος στην ομάδα μας και με το ήδη υπάρχον έμψυχο υλικό , θα βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό για την υλοποίηση των στόχων μας. Ο συγκεκριμένος παίχτης αγωνίζεται ως ''center'' και έχει ύψος 2,10 .




Εκ μέρους της διοίκησης , καλωσορίζουμε τον Κώστα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες !