Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Με ήττα για την ομάδα μας έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου Α1 ΕΣΚΑΚ .Στο τοπικό ντέρμπυ της Κορίνθου με αντίπαλο τον Απόλλωνα η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 76 - 66 .
Πέραν του αποτελέσματος , κατά κοινή παραδοχή όλων των φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο συμφώνησαν ότι παρακολούθησαν ένα από τα καλύτερα ματς του πρωταθλήματος .
Στο αγωνιστικό κομμάτι , το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Απόλλωνα να παίρνει μια διαφορά τριών πόντων αυξανοντάς την στην τρίτη περίοδο σε έξι πόντους . Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας πίεσε σε όλο το γήπεδο επιτυγχάνοντας τη μείωση της διαφοράς  χωρίς να καταφέρει να περάσει μπροστά στο σκορ. Στο τέλος του αγώνα δεν είχε το καθαρό μυαλό να διαχειριστεί σωστά τις επιθέσεις της και σε συνάρτηση με την ευστοχία από τη γραμμή των βολών των παιχτών του Απόλλωνα η διαφορά έκλεισε στους δέκα πόντους .
Με την έναρξη του δεύτερου γύρου , θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί περισσότερο και ελπίζουμε να αλλάξουμε την κακή εικόνα της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές .

Τα δεκάλεπτα με γηπεδούχο τον Απόλλωνα

α) 21 - 19   β) 19 - 18   γ) 14 - 11   δ) 22 - 18

Συνθέσεις ομάδων                                                                                                                             
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Δημητριάδης Γ. (προπ.) Τριαντάφυλλος Ν. Μπράβος Ν. Τερζής Κ. Καυκης Α. Λεβεντόπουλος Ε. Παχούλας Α. Στρέπκος Π. Οικονόμου Κ. Σταυρόπουλος Ι. Χριστοδούλου Γ. Αδάμ Κ. .


Κ.Α.Ο.Κ ΠΑΛΑΙΜΩΝ
Τζανάκης Γ. (προπ.) Σταυριανόπουλος Α. Αρβανιτάκης Ν. Νικολάου Θ. Μπολάνος Φ. Παζαράς Α. Μώρος Π. Σταματόπουλος Ν. Μπόκος Β. Σταματόπουλος Α. Παζαράς Π. Μακρής Γ. Ράπτης Κ.

Διαιτητές
Καραλής Κ.  Πετρόπουλος Ι.