Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΗΤΤΑ

                Μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της ΕΡΜΙΟΝΗΣ με σκορ 81-59 όπου έγινε το Σάββατο 10/11/2012 στο κλειστό της Κορίνθου και έπειτα από καλή εμφάνιση της ομάδας μας , παίζοντας σωστά αμυντικά και επιθετικά , με καλά τρεξίματα και πίεση σε όλο το γήπεδο , ήρθε η ήττα από τον συντοπίτη ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ με σκορ 72-57 .
               Μια ακόμα αρνητική εμφάνιση , τουλάχιστον επιθετικά από την ομάδα μας , η οποία παρατάχθηκε απέναντι στον αντίπαλο της με πολύ άγχος και χωρίς καθαρό μυαλό . Αν και ο αντίπαλος μας έλεγχε από την αρχή του αγώνα το σκορ , ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ όσες φορές του δόθηκε η ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής  , πέταξε την ευκαιρία. Χαρακτηριστικό της αστοχίας μας είναι το αρνητικό ποσοστό στις ελεύθερες βολές 15 στις 31. Αντίθετα με εμάς ο ΑΠΟΛΛΩΝ ήταν πολύ πιό εύστοχος από την γραμμή των βολών , παίρνοντας εύκολους πόντους . Και οι δυό ομάδες παρατάχθηκαν με αμυντικό προσανατολισμό και αυτό δικαιολογεί τα πολλά φάουλ που χρεώθηκαν
(25 για τον Απόλλωνα και 30 για τον Παλαίμωνα),

                Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε , τους φιλάθλους της πόλης μας που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο και να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν .