Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΟΙ «ΜΙΚΡΕΣ» ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

Δύο κύπελλα βρίσκονται ήδη στην Κορινθία και αναζητούν κάτοχο αυτό το Σαββατοκύριακο. Και τα δύο βέβαια θα διεκδικηθούν από ομάδες υποδομών του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ και από αντίστοιχες ομάδες σωματείων του Ναυπλίου.

Την αρχή κάνει το πρωτάθλημα των μίνι-αγοριών, στα πλαίσια του οποίου το Σάββατο 29/5/2010 στις 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λεχαίου, η κορινθιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Γ.Ε.Α. ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα των αγοριών-μίνι του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ έχει φθάσει στον τελικό αήττητη.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 30/5/2010 στις 13:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, θα γίνει ο δεύτερος τελικός για το πρωτάθλημα παμπαίδων. Η κορινθιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΟΙΑΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Την περασμένη Κυριακή στον πρώτο τελικό που έγινε στο Ναύπλιο, ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ με ελλείψεις, ηττήθηκε με διαφορά 14 πόντων. Συνεπώς στο δεύτερο τελικό θέλει νίκη με 15 πόντους τουλάχιστον για να κρατήσει το τρόπαιο στην Κόρινθο.

Η διοίκηση του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν τις φιλόδοξες ομάδες των αγοριών, στους τελευταίους τους αγώνες για φέτος.