Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΕΚΙΝA Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ


Με τον ερχομό του Σεπτεμβρίου το ιστορικό σωματείο του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα αγόρια και κορίτσια που επιθυμούν να γυμνασθούν, να χαρούν και να μάθουν μπάσκετ στην οργανωμένη ακαδημία του. Αξίζει να θυμίσουμε ότι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2009-2010) τα τμήματα υποδομών του κορινθιακού σωματείου κατέκτησαν όλα τα αντίστοιχα πρωταθλήματα Αργολιδοκορινθίας.
Για τη νέα αγωνιστική περίοδο η διοίκηση του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ επέλεξε για προπονητές όλων των τμημάτων του, καταξιωμένους γυμναστές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής, εξειδικευμένους στο μπάσκετ.
Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η συγκέντρωση των «μικρών» τμημάτων, αφού τα αγωνιστικά τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους με εντατικό ρυθμό. Συγκεκριμένα:
Τη Δευτέρα 6/9 στις 16:30, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος του Αγωνιστικού Μίνι Αγοριών, που αφορά αγόρια που έχουν γεννηθεί το 1998.
Την Τρίτη 7/9 στις 16:30, θα ακολουθήσει η πρώτη συγκέντρωση του Junior τμήματος αγοριών που έχουν γεννηθεί το 1999 & το 2000.
Την Τετάρτη 8/9 στις 15:30, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Junior τμήματος αγοριών που έχουν γεννηθεί το 2001 και μετά.
Την Πέμπτη 9/9 στις 18:00, θα γίνει και η πρώτη συγκέντρωση των κοριτσιών όλων των ηλικιών.
Σημειώνουμε ότι όλες οι πρώτες συγκεντρώσεις των παραπάνω τμημάτων θα γίνουν στο Ανοικτό Γήπεδο Μπάσκετ των εγκαταστάσεων του ΔΟΝΑΚ, αφού στο Κλειστό Γυμναστήριο απαγορεύεται η είσοδος λόγω των εργασιών που διενεργούνται εκεί.
Συνιστούμε στους γονείς που επιθυμούν να φέρουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ, να προσέξουν το γεγονός ότι στο χώρο του ΔΟΝΑΚ εδρεύει και το ανταγωνιστικό σωματείο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ, που προσπαθεί να παραπλανήσει τους ενδιαφερόμενους γονείς.
Πληροφορίες δίνονται καθημερινά από τα εξής μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ:
Παζαράς Παναγιώτης, τηλ. 6972727643 για τμήματα αγοριών.
Μίσιος Κώστας, τηλ.
6974447847 για τμήματα αγοριών.
Αχτσόγλου Νίκος, τηλ. 6988818690 για τμήματα κοριτσιών.
Η πρόσκλησή μας προς τα παιδιά της Κορίνθου είναι :
Ελάτε να διδαχθείτε το basketball & να αθληθείτε στην οργανωμένη Ακαδημία Basket του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ.