Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

02/03/2013 Κ.Α.Ο.Κ. ΠΑΛΑΙΜΩΝ - ΟΙΑΞ Α.Ο.

Με μία ακόμη νίκη πορεύτηκε η ομάδα μας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών . Με αντίπαλο την ομάδα του Ναυπλίου δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα . Ο αντίπαλος μπόρεσε να αντισταθεί μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο όπου είχε πάρει διαφορά βραχείας κεφαλής . Ξεκινώντας τη δεύτερη περίοδο, οι παίχτες μας με καλές άμυνες κλείδωσαν τους αντιπάλους και συνεχίζοντας σε όλη τη διάρκεια την πίεση, πήραν εύκολα τη νίκη με σκορ 65 - 47 .

Δεκάλεπτα :
α) 14 - 15  β) 12 - 06  γ) 19 - 14  δ) 20 - 12

Συνθέσεις ομάδων :
ΠΑΛΑΙΜΩΝ : Τζανάκης (προπ.), Καραγιάννης 6, Αρβανιτάκης 16, Μίσιος 2, Μπολάνος, Παζαράς Απ. 12, Πράτης 6, Μπαλτζής 3, Παζαράς Αλ., Μπόκος, Παζαράς Π. 12, Κοκκάλας 8, Μελεούνης .

ΟΙΑΞ : Γκόλαντας (προπ.), Ρέππας, Λιακόπουλος 7, Παπασαράντος, Στατεράς, Προύντζος 16, Μπακόπουλος 3, Μπαβέλας 5, Φλεβάρης, Μποζιονέλος 5, Ρούσσος 4, Τατούλης, Φούσκαρης 7.

Διατητές:
α) Πετόπουλος Ι.
β) Σταματόπουλος Α.

23/02/2013 Κ.ΑΟ.Κ ΠΑΛΑΙΜΩΝ - ΜΕΘΑΝΑ Α.Π.Ο.

Σε ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα μας εξελίχθηκε το παιχνίδι με αντίπαλο τα Μέθανα . Από την αρχή του αγώνα φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων . Σε όλη τη διάρκεια η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα αφού είχε πάρει γρήγορα διαφορά ασφαλείας. Ήταν ένα ματς με χαλαρή διάθεση και από τις δύο ομάδες , χωρίς δυνατά μαρκαρίσματα και εντάσεις . Εξάλλου ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η χρονική διάρκεια του αγώνα ο οποίος διήρκεσε μόλις 1 ώρα και 5 λεπτά . Το τελικό αποτέλεσμα 65 - 45 επανέφερε την ομάδα μας στις νίκες έπειτα από τα προηγούμενα ατυχή αποτελέσματα και την διατηρεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα .

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

16/02/2013 Α.Ο.ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - Κ.Α.Ο.Κ. ΠΑΛΑΙΜΩΝ

  Στο κλειστό γυμναστήριο του Ξυλοκάστρου ήρθε η τρίτη συνεχόμενη ήττα από την τοπική ομάδα .
Για άλλη μία φορά δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε μια διαφορά 12 πόντων στο τέλος του αγώνα .
Σαν να ζούσαμε ''στο ίδιο έργο θεατές'' , 'οπως στην Ερμιόνη έτσι και σ΄αυτόν τον αγώνα δώσαμε τη νίκη στους αντιπάλους μας . Αν και στα 10'' πριν τη λήξη με ένα μεγάλο τρίποντο φέραμε το ματς σε ισοπαλία , δεν μπορέσαμε να κάνουμε μια καλή άμυνα και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να ευστοχήσουν σε δύο ελεύθερες βολές από φάουλ που καταλογίστηκε , με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 68 - 66 .

09/02/2013 Κ.Α.Ο.Κ. ΠΑΛΑΙΜΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

   Στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου αναμετρήθηκαν ο δεύτερος στην κατάταξη Παλαίμων με τον πρωτοπόρο και ήδη πρωταθλητή Απόλλων για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
   Ήταν ένα ματς με πολύ ένταση και αρκετά νεύρα . Ο Απόλλωνας από την αρχή του αγώνα επέβαλε το ρυθμό του παίρνοντας διαφορά 10 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο . Με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου η ομάδα μας με πιεστική άμυνα και καλά τελειώματα κατάφερε να φέρει τη διαφορά στο τέλος της περιόδου στον πόντο , και ενώ είχε τρείς φορές ευκαιρία να προηγηθεί δεν τα κατάφερε , βρίσκοντας τον Απόλλωνα να προηγείτω με 41 - 45 στο τέλος του ημιχρόνου . Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους αντιπάλους μας να βρίσκουν πάλι το ρυθμό τους και με υψηλά ποσοστά ευστοχίας, Έτσι σε συνδιασμό με τα πολλά δικά μας λάθη , κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη διαφορά τελειώνοντας το παιχνίδι , με σκορ 67 - 85 .

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

02/02/2013
Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΗΣ - Κ.Α.Ο.Κ ΠΑΛΑΙΜΩΝ

Αν και για τριάντα πέντε λεπτά η ομάδα μας προηγείτω , δεν κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη μέσα στην Ερμιόνη . Στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα , ενώ είμασταν μπροστά στο σκορ με 10 πόντους , συνεχόμενα λάθη από τους παίχτες μας , έφεραν την ομάδα μας στο 1' και 30'' να χάνει το προβάδισμα με διαφορά ενός  καλαθιού . Τη στιγμή εκείνη ένα καθαρό κόψιμο στον αντίπαλο σφυρίζεται ως αντιαθλητικό , με αποτέλεσμα να πάρει η αντίπαλη ομάδα δύο ελεύθερες βολές και στη συνέχεια κατοχή μπάλας . Αν και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στον λίγο χρόνο που απέμενε , δεν τα καταφέραμε και ήρθε η ήττα με σκορ 71 - 64 .
26/01/2013
Κ.Α.Ο.Κ ΠΑΛΑΙΜΩΝ - ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΟΡΩΝ

Η πολύ καλή και μεστή εμφάνιση από την ομάδα μας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους μας και παίρνοντας προβάδισμα από το πρώτο λεπτό , ήρθε η νίκη με σκορ 68 - 50 .

Αγαπητοί φίλοι , θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για την ελειπή ενημέρωση σας το τελευταίο διάστημα . Είχαμε κάποια προβλήματα στη σελίδα μας και δυστυχώς δεν μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματα των αγώνων . Θα προσπαθήσουμε να αποτυπώσουμε όσον το δυνατόν καλύτερα την αγωνιστική δράση των τελευταίων δύο μηνών του ανδρικού τμήματος με τη σειρά που πραγματοποιήθηκαν οι εν λόγω αγώνες .

19/01/2013  
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ - Κ.Α.Ο.Κ. ΠΑΛΑΙΜΩΝ

Σ΄ ένα παιχνίδι που η ομάδα μας δεν είχε καλό ρυθμό και χωρίς την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση , η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στο κλειστό του Βέλου με σκορ 61 - 67 . Η σιγουριά για τη νίκη και προφανώς η έλειψη συγκέντρωσης των παιχτών μας , δεν μας άφησε να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας ώστε να τελειώσει από νωρίς το ματς .