Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Κ.Α.Ο.Κ. «ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ» ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.


H παιδική ομάδα του ΚΑΟΚ-ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ συνέτριψε την αντίστοιχη ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με σκορ 36-67.Ο αγώνας έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου και ήταν στα πλαίσια του 9ου Πρωταθλήματος Νέων «Απόστολος Κατριλιώτης», στο οποίο συμμετέχουν νέοι έως 21 ετών.

Η συμμετοχή του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ σε αυτό το πρωτάθλημα αποτελεί ένα τεστ για την παιδική ομάδα, αφού για τις ανάγκες του πρωταθλήματος αυτού, ενισχύεται μόνο από έναν έφηβο.

Σημειώνουμε ότι η παιδική ομάδα προετοιμάζεται εντατικά για τη συμμετοχή της στα Προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τα οποία θα γίνουν στην Κόρινθο τα τέλη Ιουνίου. Έτσι ο προπονητής Κώστας Χαριτάτος με το ειδικό αυτό τοπικό πρωτάθλημα θα έχει την ευκαιρία να εφαρμόσει σε συνθήκες αγώνα τα όσα διδάσκει εδώ και ένα μήνα, και να διαπιστώσει την πρόοδο των παιδιών.

Αν και ο πρώτος αγώνας με τον ΑΡΑΤΟ ΚΙΑΤΟΥ ήταν απογοητευτικός για τους παίδες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ όπου ηττήθηκαν, στο Λουτράκι οι λίγοι θεατές απόλαυσαν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου που οδήγησε στη μεγάλη νίκη. Ο νέος προπονητής του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ επέβαλε το ρυθμό του στο παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο. Οι 9 παίδες και ο ένας έφηβος συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους μοιραζόμενοι τόσο το χρόνο συμμετοχής όσο και τις εντυπώσεις. Έτσι είναι δύσκολο να χαρακτηρίσεις κάποιον ως διακριθέντα, διότι στο Λουτράκι έγινε η αποθέωση του ομαδικού παιχνιδιού. Έκπληξη προκάλεσαν οι διαφορετικοί συνδυασμοί παικτών που έριχνε στο παρκέ ο προπονητής των φιλοξενούμενων, με το αποκορύφωμα στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου την πεντάδα αποτελούσαν 5 «ψηλοί»!!!

Η ομάδα του Λουτρακίου αν και απαρτιζόταν κυρίως από μεγαλύτερης ηλικίας νέους, το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να αντισταθεί στο πρώτο δεκάλεπτο.

Πολύ καλή η διαιτησία των Μαυρατζά & Πετρόπουλου. Δεκάλεπτα : 14-17, 2-12, 11-21, 9-17.

ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ: Βδουκάκης 8, Νικολάου 2, Αμπαδιωτάκης, Μώρος 11(1τρίπ.), Κωνσταντίνου 9(3τρίπ.), Δανίκας 9, Σταματόπουλος Αλ.15(1τρίπ.), Γκούτσης 7, Μπολάνος 2, Σταματόπουλος Ν. 4.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Θύμης 2, Παπανικολάου 6, Γιαβρής 7, Φρούσιος 4(1τρίπ.), Παπαγεωργίου, Γρηγορίου, Τσιγκάρης, Δόσχορης, Στογιαννόπουλος, Φιλιάνδρας 8, Τασινός 9, Ιβάντσοφ.

Ο επόμενος αγώνας για το Πρωτάθλημα Νέων θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου όπου ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ θα υποδεχθεί την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ, την Τετάρτη στις 5/5/2010 (21:30).

ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ-ΒΕΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ

H ομάδα του ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ στα πλαίσια του 1ου γύρου της Β΄ φάσης του παμπαιδικού πρωταθλήματος, νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ-ΒΕΛΟΥ με σκορ 47-57. Ο αγώνας έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Βέλου και ήταν καλός, με εναλλαγές στο σκορ.

Σημειώνουμε ότι στο παμπαιδικό πρωτάθλημα συμμετέχουν αγόρια ηλικίας 14-15 ετών.

Από τη νικήτρια ομάδα της Κορίνθου διακρίθηκαν για άλλη μία φορά οι πιο «έμπειροι» Νικολάου & Αμπαδιωτάκης, οι οποίοι παίρνοντας πάνω τους το παιχνίδι πέτυχαν τους 45 από τους 57 πόντους της ομάδας τους.

Την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καθοδήγησαν με επιτυχία από τον πάγκο οι παίκτες της ανδρικής ομάδας Σταυρόπουλος Γιάννης & Σταματόπουλος Νίκος.

Μέτρια η διαιτησία της Τρίγκα. Δεκάλεπτα : 12-11, 9-9, 16-15, 10-22.

ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ: Γόγολας Ν. 4, Καρράς Θ., Νικολάου 33(2τρίπ.), Γαβριήλ, Αναργύρου 1, Σταυριαννόπουλος 2, Βενετσάνος 4, Παύλου, Τσιχριτζής Π., Κανελλόπουλος, Καρράς Χ. 1, Αμπαδιωτάκης 12.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κλουτσινιώτης 6, Σαρμάς, Ζεκάϊ 4, Δελής, Ψαράκος, Καλογερόπουλος, Μπράβος 17(2τρίπ.), Μαυρονάσιος 8(1τρίπ.), Μπερτσέκας 6, Ραυτόπουλος, Σωτηρίου 6, Τζαβέλας.

Ο επόμενος αγώνας του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ για το παμπαιδικό πρωτάθλημα είναι στην Ερμιόνη την Κυριακή 2/5 στις 13:00, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει στις 09:45 με λεωφορείο από το Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου. Φίλαθλοι ή γονείς που επιθυμούν να συνοδέψουν την αποστολή στην Ερμιόνη, παρακαλούνται να το δηλώσουν στο γραφείο του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ κατά τις απογευματινές ώρες στο τηλ. 27410 26025.

Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ


H ομάδα του ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ στα πλαίσια της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος αγοριών - μίνι, συνέτριψε την αντίστοιχη ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με σκορ 122-20. Ο αγώνας έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου και είχε ρυθμό προπόνησης για τους γηπεδούχους.

Σημειώνουμε ότι στο πρωτάθλημα μίνι συμμετέχουν αγόρια ηλικίας μέχρι 13 ετών.

Από τη νικήτρια ομάδα της Κορίνθου σκόραραν όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ διακρίθηκαν οι Μίσιος, Σούκουλης, Σκούρας, Σμυρνής, Λειβαδίτης, Μπεκιάρης & Γόγολας, οι οποίοι πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καθοδήγησε με επιτυχία από τον πάγκο οι παίκτες της παιδικής ομάδας Γκούτσης & Κωνσταντίνου.

Καλή η διαιτησία της Σαγρέδου. Δεκάλεπτα : 31-7, 20-7, 37-4, 34-2.

ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ: Σκούρας 10, Παπαδόπουλος 3, Γόγολας Γ. 10, Κανατσούλης 4, Σμυρνής 10, Κολαϊτης 6, Μίσιος 24, Μπεκιάρης 12, Σούκουλης 19, Τσιχριτζής Γ. 6, Λειβαδίτης 14, Ιωάννου 4.

Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τερμάτισε πρώτος στον όμιλο της Ανατολικής Κορινθίας και περιμένει τον πρώτο από τον όμιλο της Δυτικής Κορινθίας ώστε να διεκδικήσει σε διπλό αγώνα την πρόκρισή του στον τελικό που θα γίνει στο Λέχαιο.