Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝ –Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ Ν.ΚΙΟΥ.


Τετάρτη,  7/3/2012.

          Σχετικά με το σχόλιο που ανήρτησε στο διαδίκτυο το σωματείο του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ – Ν.ΚΙΟΥ  στις 5/3/2012, ύστερα από τον αγώνα της 3/3/2012 μεταξύ των ανδρικών ομάδων του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ  και του ΠΑΛΑΙΜΩΝ  που έγινε στην Κόρινθο, η διοίκηση του σωματείου της Κορίνθου έχει να δηλώσει τα εξής:

1.     Το παιχνίδι των παικτών του ΠΑΛΑΙΜΩΝ - Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ  είναι πάντα μέσα στα αθλητικά πλαίσια, αντίθετα από την ομάδα της Ν. Κίου που βασικό της όπλο είναι το σκληρό της παιχνίδι. Αλλά μάλλον αυτό επιβάλλει η μπασκετική τους παιδεία…

2.     Ύβρεις προς τους παίκτες της Ν. Κίου ουδέποτε απευθύνθηκαν από τους παίκτες της Κορίνθου. Όσο για τον προπονητή του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ ουδέποτε απευθύνθηκε στο αντίπαλο σωματείο και τόσο τα λεγόμενά του όσο και η έκρηξη θυμού του, αφορούσε τη στάση της διαιτησίας τόσο προς τον ίδιο, όσο και προς την ανδρική ομάδα της Κορίνθου.

3.     Σχετικά με την παρουσία ΕΚΑΜ (Ομάδα ΔΙΑΣ - για να έχουμε σωστή πληροφόρηση ) στο Κλειστό της Κορίνθου, να σημειωθεί ότι ζητήθηκε από διαιτητή του αγώνα. Μήπως μιλάμε για άλλη ομάδα σε άλλη πόλη,  όταν αναφέρουν ότι στη σκληρή έδρα της Ν. Κίου, ποτέ δεν έχει έρθει στο γήπεδο μονάδα ΕΚΑΜ για να τηρήσει την τάξη… Μήπως ξεχάσατε το περυσινό αγώνα μας στη Ν. Κίο (19/3/2011) όπου ο αγώνας ολοκληρώθηκε παρουσία αστυνομίας, που εκκένωσε το γήπεδο και που παρέμεινε μέχρι την αποχώρηση της αποστολής μας και των διαιτητών. …Επίσης σας θυμίζουμε τον φετινό αγώνα των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος , όταν τρεις φίλαθλοι της Ν. Κίου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με επιθετικές διαθέσεις απέναντι στους παίκτες του Παλαίμωνα , φτάνοντας στα όρια του πάγκου μας. Η στάση όμως της ομάδας μας ήταν αξιοπρεπέστατη χωρίς ανακοινώσεις εντυπωσιασμού και φανφάρες , παρά μόνο στα αθλητικά πλαίσια , κάνοντας την ενστασή μας απέναντι στους διαιτητές .

4.     Όσο για το νερό που προσφέραμε, μάλλον η αποστολή των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ το απαξίωσε…

Καλό είναι οι άνθρωποι του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη των αντιπάλων,  διότι δεν βρίσκονται μόνοι τους στο παρκέ. Υπάρχουν τόσοι άλλοι φίλαθλοι που και βλέπουν και ακούν…


Το  Δ.Σ.
του ΠΑΛΑΙΜΩΝ – Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ.



Υ.Γ. Ο αθλητικός σύλογος Κ.Α.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝ , ως ομάδα και ιδέα προωθεί τα αθλητικά ιδεώδη βγάζοντας από τις τάξεις της σεβαστούς αθλητές και ανθρώπους με αξίες .