Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝ –Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΑΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Σχετικά με την επιστολή διαμαρτυρίας & καταγγελίας της 23/10/11, που αναρτήθηκε στην ιστιοσελίδα του ΟΙΑΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (http://oiakas.blogspot.com/2011/10/blog-post.html), ύστερα από τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής μεταξύ των ανδρικών ομάδων του ΟΙΑΚΑ και του ΠΑΛΑΙΜΩΝ  που έγινε στο Ναύπλιο, η διοίκηση του σωματείου της Κορίνθου έχει να δηλώσει τα εξής:
  1. Η διοίκηση του ΠΑΛΑΙΜΩΝ - Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ  έχει αποφασίσει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, να μην ασχοληθεί με το έργο της διαιτησίας, εφ΄όσον αυτό είναι αμερόληπτο.
  2. Για τον  ΠΑΛΑΙΜΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, βασική προτεραιότητα είναι το αγωνιστικό κομμάτι του μπάσκετ, κάτι που θα συνεχίσει να υπηρετεί με σεβασμό προς το άθλημα και τους αθλητές.
Το  Δ.Σ.
του ΠΑΛΑΙΜΩΝ – Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

Εκκίνηση αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 και πρώτο θετικό αποτέλεσμα για την  ομάδα του Παλαίμωνα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.Κ.
Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα η ομάδα του Παλαίμωνα επιβλήθηκε του Οίακα μέσα στο Ναύπλιο με το σκορ να διαμορφώνεται σε 73 – 76.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 32-19, 09-19, 18-20, 14-18

ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Α.Ο.(Πέττας Θ.): Κατσούρης Α., Λιακόπουλος Λ. , Χαϊδάς Π., Μπακάλης Χ., Μπακόπουλος Δ., Κατσαλούλης Ν., Τατούλης Π., Μωραϊτης Ν., Αυγουστόπουλος Ν., Κατσούρης Κ., Καζάς Μ., Φούσκαρης Γ.
Κ.Α.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝ (Τζανάκης Γ.): Σταματόπουλος Αλ., Αρβανιτάκης Ν., Σταυριανόπουλος Αν., Μπολάνος Φ., Παζαράς Απ., Μώρος Π., Σταματόπουλος Ν., Μπόκος Β., Κουρούπης Αν., Παζαράς Π., Μακρής Γ., Ράπτης Κων.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ:
Μαυραντζάς Ι. – Ζάρκος Ν.
Υ.Γ. 1: Εκ της διοικήσεως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας που ακολούθησαν την αποστολή και επίσης να τους δώσουμε συγχαρητήρια για το βροντερό παρών τους στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Ναυπλίου.
Υ.Γ. 2: Ενημερώνουμε επίσης ότι η επόμενη αγωνιστική θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 19.00 με αντίπαλο την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004 ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ