Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΠΠΕΛΟ. H ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Κ.Α.Ο.Κ. «ΠΑΛΑΙΜΩΝA» ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΕΤΑ KAI ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΛΙΚΟ.

H παιδική ομάδα του ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ συνέτριψε την αντίστοιχη παιδική ομάδα του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Γ.Ε.Α. ΝΑΥΠΛΙΟΥ με σκορ 68-30, στα πλαίσια του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος παίδων της Αργολιδοκορινθίας. Ο αγώνας έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου και ήταν συναρπαστικός.

Οι παίκτες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ μπήκαν με πολύ πάθος στον αγώνα και παίζοντας καταπληκτική άμυνα πήραν προβάδισμα 15 πόντων, το οποίο συνέχιζαν να βελτιώνουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Από τους νικητές που όλοι ήταν υπέροχοι, διακρίθηκαν οι Κωνσταντίνου & Μπολάνος, που πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ σκόραραν οι 10 από τους 12 παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί η εκπληκτική παρουσία των κορίνθιων φιλάθλων που δημιούργησαν μία εκρηκτική και πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Καλή η διαιτησία των Μαυρατζά & Ζάρκου. Δεκάλεπτα : 15-1, 17-10, 20-9, 16-10.

ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ: Βδουκάκης, Αμπαδιωτάκης 4, Μεντζέλος 5(1τρίπ.), Νικολάου 8(1τρίπ.), Μπαλτζής 6(1τρίπ.), Μώρος 7(1τρίπ.), Κοκκινέλος, Δανίκας 6, Σταματόπουλος Αλ.3, Γκούτσης 2, Μπολάνος 12, Κωνσταντίνου 15(4τρίπ.).

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Γ.Ε.Α.: Τοκατλίδης 2, Κονίδας, Τσάρος 2, Προκοπίου Σωτ. 8, Λεβέντης, Σπανός 2, Κακαβάς, Αυγουστόπουλος 2, Κανέλης 4, Καραμέρος 2, Αρβανίτης 4, Ντόντος 4.

Στο τέλος του αγώνα έγινε η απονομή τόσο των μεταλλίων στους παίκτες και των δύο ομάδων, όσο και του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του Κ.Α.Ο.Κ. – ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ, από το μέλος του προεδρείου της Ένωσης (ΕΣΚΑΚ) κα Ν. Μάρρα.