Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΞΑΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Ένα ευχάριστο και εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα μας στον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Οίακα για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ ανδρών . Χωρίς ιδιαίτερο άγχος και με αρκετό χρόνο συμμετοχής από τους μικρούς της ομάδας ήρθε η νίκη απέναντι στην ομάδα του Ναυπλίου . Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη η αντίπαλη ομάδα ακόμα κι όταν στο πρώτο ημίχρονο ήταν κοντά στο σκορ . Ετσι το τελικό σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε σε 64 - 54 .

Τα δεκάλεπτα

α) 15 - 17   β) 11 - 10   γ) 23 - 13   δ) 15 - 14

Οι συνθέσεις των ομάδων

Κ.Α.Ο.Κ. ΠΑΛΑΙΜΩΝ

Τζανάκης Γ.(προπ.) Σταυριανόπουλος Α. Αρβανιτάκης Ν. Λειβαδίτης Δ. Μπολάνος Φ. Παζαράς Α. Αμπαδιωτάκης Ε. Σταματόπουλος Ν. Μπόκος Β. Σταματόπουλος Α. Νικολάου Θ. Μακρής Γ. Ράπτης Κ.


ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Πέττας Θ. (προπ.) Χάιδας Π. Μωραίτης Ν. Μπακόπουλος Δ. Ρέππας Ν. Προύντζος Δ. Κατσαούλης Ν. Τατούλης Π. Αυγουστόπουλος Ν. Τούμπας Π. Ρούσσος Σ. Χάιδας Ε. Φουσκαρής Γ.

Διαιτητές

Τρίγκα Α.     Πετρόπουλος Ι.


Υ.Γ. Θα θέλαμε να ευχαριστούμε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την ευγενική προσφορά των υπηρεσιών τους κατά τη διεξαγωγή του αγώνα που συνεχώς είναι δίπλα στην ομάδα μας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες .