Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

Η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας μας στα έως τώρα ματς του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Ερμιόνης με αντίπαλο τον Α.Ο. Κρανιδίου. Μακριά από τον καλό της εαυτό η ομάδα, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα κάνοντας παιδαριώδη λάθη και χωρίς καθαρό μυαλό δίκαια ηττήθηκε με σκορ 68-57.
Αν και στο ξεκίνημα ο Παλαίμων έδειξε ότι μπορούσε να ελέγξει τον αγώνα, η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Χάνοντας τη μάχη των ριμπάουντ σε συνδυασμό με την απίστευτη αστοχία που είχε συνολικά η ομάδα, έμεινε πίσω στο σκορ με 11 πόντους απο το 30'. Στην τέταρτη περίοδο η ομάδα του Κρανιδίου διατήρησε αυτή τη διαφορά και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 18-12, 18-12, 17-17.

Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ (Γκόλαντας Π.): Μήτσας, Θεοδώρου, Αγρίμης, Γιαννακόπουλος, Καλογιάννης, Μίζης, Προσίλης Κ., Προσίλης Ι., Γκρίτσας, Κοντογιάννης, Ευστρατίου, Πουλής.

Κ.Α.Ο.Κ. ΠΑΛΑΙΜΩΝ (Τζανάκης Γ.): Σταματόπουλος Α., Αρβανιτάκης Ν., Μπολάνος Φ., Ρεκλείτης Δ., Παζαράς Α., Μώρος Π., Σταματόπουλος Ν., Μπόκος Β., Κουρούπης Α., Μακρής Γ., Ράπτης Κ.
                                                
Διαιτητές: Καραλής Κ. - Τζαμάκου Γ.