Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ

Κυριακή, 2/5/2010.

H παμπαιδική ομάδα του ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ στα πλαίσια του 2ου γύρου της Β΄ φάσης του παμπαιδικού πρωταθλήματος, συνέτριψε την αντίστοιχη ομάδα του ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ με σκορ 23-68. Ο αγώνας έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ερμιόνης και είχε ρυθμό προπόνησης για τους φιλοξενούμενους.

Σημειώνουμε ότι στο παμπαιδικό πρωτάθλημα συμμετέχουν αγόρια ηλικίας 14-15 ετών.

Από τη νικήτρια ομάδα της Κορίνθου σκόραραν οι 11 από τους 13 παίκτες που ακολούθησαν την αποστολή, ενώ διακρίθηκαν οι «ψηλοί» Παύλου & Αμπαδιωτάκης, που τροφοδοτήθηκαν με καταπληκτικές τελικές πάσες από τον πολύ καλό Νικολάου, τον οποίο τον είδαμε σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτό του δεινού εκτελεστή.

Την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καθοδήγησαν για άλλη μία αγωνιστική με επιτυχία από τον πάγκο οι έφηβοι Παζαράς Αλέξης & Σταματόπουλος Νίκος.

Δεκάλεπτα : 8-19, 5-23, 7-17, 3-9.

ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ: Κάτσουρας 2, Τσιχριτζής Π. 2, Μπράϊλας, Νικολάου 6, Γαβριήλ, Αναργύρου 6, Σταυριαννόπουλος 4, Βενετσάνος 6, Αγάθης 4, Κανελλόπουλος 5, Καρράς Χ. 2, Αμπαδιωτάκης 13, Παύλου 18.

ΚΡΑΝΙΔΙ: Κομίνης 4, Κοντογιώργης 4, Δημαράκης, Ζέρβας, Μανιώτης, Αγρίμης, Μαχαίρας Γ. 5, Μαργέτας 3, Παπαδιάς, Μαχαίρας Ιωάν., Δαγρές 7(1τρίπ.).

Ο επόμενος αγώνας του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ για το παμπαιδικό πρωτάθλημα είναι στην Κόρινθο το Σάββατο 15/5 στις 13:00, όπου η αήττητη ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ θα φιλοξενήσει την ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ ΒΕΛΟΥ, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της β΄ φάσης.

Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΑΡΑΤΟ-ΚΙΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ


Κυριακή, 2/5/2010.

H ομάδα του ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ στα πλαίσια της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος αγοριών - μίνι, νίκησε δύσκολα την αντίστοιχη ομάδα του ΑΡΑΤΟΥ-ΚΙΑΤΟΥ με σκορ 54-56. Ο αγώνας έγινε στο ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιάτου και ήταν αρκετά καλός.

Σημειώνουμε ότι στο πρωτάθλημα μίνι συμμετέχουν αγόρια ηλικίας μέχρι 13 ετών.

Οι παίκτες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν για τα τρία δεκάλεπτα του αγώνα με 10-15 πόντους διαφορά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΑΡΑΤΟΣ με μία αντεπίθεση διαρκείας κάλυψε τη διαφορά και ισοφάρισε το παιχνίδι. Τελικά τα αγόρια του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ πιο ψύχραιμα κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα, δίνοντας υποσχέσεις για μία καλύτερη εμφάνιση στη ρεβάνς.

Από τη νικήτρια ομάδα της Κορίνθου σκόραραν οι 8 από τους 12 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ διακρίθηκαν για άλλοι μία φορά οι Μίσιος, Σούκουλης & Γόγολας, οι οποίοι πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καθοδήγησε από τον πάγκο ο παίκτης της ανδρικής ομάδας Σταυρόπουλος.

Πολύ καλή η διαιτησία του Πετρόπουλου. Δεκάλεπτα : 10-21, 11-16, 18-13, 15-6.

ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ: Σκούρας 4, Παπαδόπουλος, Γόγολας Γ. 13, Σιάχος 2, Σμυρνής 6, Κολαϊτης, Μίσιος 11, Μπεκιάρης 4, Σούκουλης 14, Τσιχριτζής Γ., Λειβαδίτης 2, Ιωάννου.

Ο επόμενος αγώνας για τον ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ είναι την ερχόμενη Κυριακή 9/5/2010 στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου. Το παιχνίδι θα είναι ουσιαστικό, αφού με νίκη η ομάδα της Κορίνθου θα προκριθεί στον τελικό που θα γίνει στο Λέχαιο. Επομένως καλούνται οι φίλαθλοι της «μικρής» ομάδας του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.