Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ-ΒΕΛΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Η ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ.

Σάββατο, 15/5/2010.

H παμπαιδική ομάδα του ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ στα πλαίσια του 2ου γύρου της Β΄ φάσης του παμπαιδικού πρωταθλήματος, νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ-ΒΕΛΟΥ με σκορ 40-30. Ο αγώνας έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου και ήταν κακός. Με αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ ολοκλήρωσε αήττητος τη Β΄ φάση και πέρασε στην τελική φάση, όπου σε διπλό αγώνα θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από τον όμιλο της Αργολίδας-Κυνουρίας

Σημειώνουμε ότι στο παμπαιδικό πρωτάθλημα συμμετέχουν αγόρια ηλικίας 14-15 ετών.

Από τη νικήτρια ομάδα της Κορίνθου διακρίθηκαν για άλλη μία φορά οι «ψηλοί» Παύλου & Αμπαδιωτάκης, που πέτυχαν τους μισούς πόντους της ομάδας.

Την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ καθοδήγησαν για άλλη μία αγωνιστική με επιτυχία από τον πάγκο οι έφηβοι Παζαράς Αλέξης & Σταματόπουλος Νίκος.

Δεκάλεπτα : 8-6, 9-8, 15-6, 8-10.

ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ: Γόγολας Ν. 2, Καρράς Θ. 2, Κάτσουρας 2, Νικολάου 3, Αναργύρου 8, Σταυριαννόπουλος, Βενετσάνος, Αγάθης 2, Κανελλόπουλος, Καρράς Χ., Αμπαδιωτάκης 9, Παύλου 12.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κλουτσινιώτης 2, Σαρμάς, Ζεκάϊ 3, Δελής 2, Τζαβέλλας, Μπράβος 9, Μαυρονάσιος 4(1τρίπ.), Μπερτσέκας 2, Ραυτόπουλος, Σωτηρίου 8(1τρίπ.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου