Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ «ΑΠΟΣΤ. ΚΑΤΡΙΛΙΩΤΗΣ»

Μέσα στο πιο σημαντικό Σαββατοκύριακο για το ελληνικό μπάσκετ, όπου το final four της Βαρκελώνης είναι σε εξέλιξη, η ομάδα νέων του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ θα διεκδικήσει ένα τίτλο.

Το Σάββατο  7/5/2011,  στις 19:00,  στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου,  ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ θα αντιμετωπίσει το ΛΕΩΝΙΔΙΟ, στον Τελικό του Πρωταθλήματος Νέων «Απ. Κατριλιώτης».
 
Η αποστολή της κορινθιακής ομάδας θα αναχωρήσει από το Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου στις 17:00.

Ο προπονητής του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ  (Τσακίρης) θα πάρει μαζί του τους 8 έφηβους (Μεντζέλο,  Γκούτση,  Μπαλτζή,   Μώρο,  Κωνσταντίνου,  Σταματόπουλο Αλ.,  Σταματόπουλο Ν.,  Δανίκα), ενώ τη δωδεκάδα θα συμπληρώσουν παίδες και παμπαίδες .

          Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα Νέων «Απόστολος Κατριλιώτης» διοργανώνεται από την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας – Κορινθίας (Ε.Σ.Κ.Α.Κ.), στη μνήμη του πρόωρα χαμένου χαρισματικού αθλητή της Αργολίδας. Στο πρωτάθλημα αυτό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα σωματεία της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. που συμμετέχουν στα τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα. Οι ομάδες πρέπει να απαρτίζονται από αθλητές που έχουν γεννηθεί από το 1990 και μετά.

Οι συμμετέχουσες ομάδες είχαν χωρισθεί σε δύο ομίλους, όπου ύστερα από μονούς αγώνες οι πρώτοι των δύο ομίλων θα αγωνίζονταν  στον τελικό που θα γίνει στη γενέτειρα του άτυχου αθλητή, τη Νέα Κίο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου