Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πρωτάθλημα Παμπαίδων Μπάσκετ Αργολιδοκορινθίας

Σάββατο,  2/4/2011.
  
Με νίκη ξεκίνησε ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη 2η φάση του Πρωταθλήματος Παμπαίδων Αργολιδοκορινθίας.  Η ομάδα της Κορίνθου, υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ (ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ) την οποία και κέρδισε με σκορ 48-44.

Θυμίζουμε ότι στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων μετέχουν αγόρια ηλικίας 14 & 15 ετών.  Στη 2η φάση έχουν περάσει ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ ως πρώτη ομάδα στον όμιλο της Ανατολικής Κορινθίας,  ο ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ ως πρώτη ομάδα στον όμιλο της Δυτικής Κορινθίας και η ΚΟΡΩΝΙΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ ως πρώτη ομάδα στον όμιλο της Ανατολικής Αργολίδας. Μετά από διπλούς αγώνες, μία από τις 3 ομάδες θα συμμετάσχει στον Τελικό που θα γίνει στη Νέα Κίο. 

Οι παμπαίδες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν μία διαφορά 9 πόντων την οποία και διατήρησαν για τρία δεκάλεπτα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των παικτών του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ και μείωσαν τη διαφορά μέχρι και 2 πόντους. Τελικά η ομάδα της Κορίνθου επικράτησε με τη διαφορά των 4 πόντων.

Για άλλη μία φορά σκόραραν σχεδόν όλοι οι παίκτες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ (10 στους 12), με τους Σταυριανόπουλο, Σιερίφογλου & Μίσιο να πετυχαίνουν τους περισσότερους.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ η οποία απέδειξε στην Κόρινθο ότι δικαίως βρίσκεται στη 2η φάση του πρωταθλήματος παμπαίδων.  Παρουσίασαν ένα αξιόμαχο σύνολο με ήθος.  

Καλή η διαιτησία της Τρίγκα.
Δεκάλεπτα:  18-9,  11-11,  11-12,  8-12.

ΠΑΛΑΙΜΩΝ (Χριστοδούλου):  Γόγολας 2,  Κάτσουρας,  Καρράς Φ. 5, Δημόπουλος 2,  Μίσιος 8,  Λειβαδίτης 3,  Μπεκιάρης 3,  Σούκουλης 4,  Σιερήφογλου 8,  Μώρος,  Μπουζινέλος  2,  Σταυριανόπουλος 11.

ΚΟΡΩΝΙΣ (Γρηγορίου):  Τσακαλιάρης 5(1τρίπ.),  Κορωνιώτης 2,  Ρουμελιώτης 2,  Γκαραβέλος,  Τυροβολάς Χαρ.,   Γεώργας 10,   Τυροβολάς  Ν.,   Παρασκευόπουλος  Α. 7,   Γιαννούλης  2,   Παρασκευόπουλος Ν.,  Βλαχοκυριάκος  2,  Λεβεντέλης,  Μπινιάρης  16.

Ο επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα παμπαίδων είναι την ερχόμενη Κυριακή 10/4,  όπου στο Λυγουριό η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον ΑΡΑΤΟ ΚΙΑΤΟΥ.  Ο επόμενος αγώνας για τους παμπαίδες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ είναι την Κυριακή 17/4, όπου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιάτου θα αντιμετωπίσουν τον ΑΡΑΤΟ ΚΙΑΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου