Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ ΣΤΟ «ΚΑΤΡΙΛΙΩΤΗΣ»

Κυριακή,  3/4/2011.


          Την Κυριακή 3/4/2011 συνεχίστηκε το πρωτάθλημα νέων «Απόστολος Κατριλιώτης» που διοργανώνει η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας – Κορινθίας (Ε.Σ.Κ.Α.Κ.), στη μνήμη του πρόωρα χαμένου χαρισματικού αθλητή της Αργολίδας. Στο πρωτάθλημα αυτό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα σωματεία της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. που συμμετέχουν στα τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα. Οι ομάδες πρέπει να απαρτίζονται από αθλητές που έχουν γεννηθεί από το 1990 και μετά.

Οι συμμετέχουσες ομάδες έχουν χωρισθεί σε δύο ομίλους, όπου ύστερα από μονούς αγώνες οι πρώτοι των δύο ομίλων θα αγωνισθούν σε ένα τελικό που θα γίνει στη Νέα Κίο.  Στον όμιλο της Κορινθίας συμμετέχουν οι εξής ομάδες :
·        ΠΑΛΑΙΜΩΝ  ΚΟΡΙΝΘΟΥ
·        ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
·        ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ
·        ΑΡΑΤΟΣ  ΚΙΑΤΟΥ
·        ΞΥΛΟΚΑΣΤΟ
·        ΚΟΚΚΩΝΙ

Η ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ αντιμετώπισε την ομάδα του ΚΟΚΚΩΝΙΟΥ,  στο Κλειστό Γυμναστήριο Βέλου, την οποία και κέρδισε με σκορ 25-101.  Ο αγώνας είχε ρυθμό προπόνησης για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους ήταν μία καλή εμπειρία.

Η επικράτηση του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ ήταν άνετη και πήρε αμέσως μία σημαντική διαφορά.  Έτσι οι λίγοι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αρκετές θεαματικές επιθέσεις από τους έφηβους της Κορίνθου, ο προπονητής του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέους παίκτες (Κανελλόπουλο, Καρρά & Αγάθη), ενώ οι έφηβοι της Κορινθιακής ομάδας «εκτονώθηκαν» μετά από την κακή τους εμφάνιση στον αγώνα του Ανδρικού πρωταθλήματος με τα ΜΕΘΑΝΑ,  που είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα.   

Στο παιχνίδι σκόραραν σχεδόν όλοι οι παίκτες του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ, με τους «ψηλούς» Δανίκα, Σταματόπουλο Αλ. & Αμπαδιωτάκη  να έχουν κερδίσει τις μάχες κάτω από τα καλάθια και να έχουν πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων.  Διψήφιο αριθμό πόντων πέτυχε και ο Μπαλτζής Π., ενώ οι Κωνστανίνου, Μεντζέλος & Σταματόπουλος Ν. μοίρασαν καταπληκτικές  πάσες στους «ψηλούς» που έγιναν πετυχημένα καλάθια.

Δεκάλεπτα:  8-25,  4-27,  5-33,  8-16.

ΠΑΛΑΙΜΩΝ (Τσακίρης):   Καρράς 6,  Μεντζέλος 2,   Κανελλόπουλος,  Μπαλτζής 17(2τρίπ.),   Μώρος 5,  Κωνσταντίνου 9,   Αγάθης,  Σταματόπουλος Αλ. 16,  Αμπαδιωτάκης 15(1τρίπ.),   Δανίκας 25,   Σταματόπουλος Ν. 6.

Την επόμενη αγωνιστική που θα γίνει τη Κυριακή  10/4/2011,  η ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ θα αντιμετωπίσει τον ΑΡΑΤΟ ΚΙΑΤΟΥ.  Ο αγώνας θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου στις 17:00.

1 σχόλιο:

  1. Η ομάδα μας κατάφερε και συνέτριψε την ομάδα του Κοκκωνίου και πρόσφερε θέαμα. Δεν πήγα στον αγώνα αλλά όσοι πήγαν μου είπαν ότι παίξαμε σαν ομάδα του ΝΒΑ!!!! Συγχαριτήρια στην ομάδα και καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή